friendship never ends


Jag är så otroligt glad över att jag har er som mina bästa vänner och jag är oerhört stolt över er båda!
Har alltid sjukt roligt med er och ni gör alla dagar så mycket finare och bättre.



go your own way

Tjulelu lilla ladies & gentlemen!

Sitter här och har det kalasbra, Fille sitter så sött i soffan, spelar GH & sjunger med. Härligt. Vi har ätit chicken avec coca-cola + annat goodie, bland annat sjukt starka chilinötter. Krut från netto. Tog en kul promenad förut, musik, sång, dans & skratt är givet när man promenerar med Felicia. Me love you.

Jag flagnar som jag vet inte vad, efter min lilla solarietabbe. mohaha. Kan endast skratta åt det nu, har aldrig bränt mig förut, i alla fall inte i ett solarie. Nån gång ska ju vara den första ;-)

Ja, borde väl kanske fräscha till mig, Fille är arg & skriker åt gitarren " hade det varit min gitarr hade jag kastat ut den för längesen! Jag tror jag har dålig karma.... Vad är karma ?! " Haha, inte en stund lugn.

Infinner oss på källbygatan om 55 minuter. PUSS

oh noo


Det är inte sant. Sitter nu här på kvällskvisten, gick nyss ner för att ta den traditionella smörgåsen med mjölk, småhungrig som jag är på kvällarna. Riktigt sugen på MJÖLK med. Kommer ner, öppnar kylskåpet, men var är mjölken?! Inte där i alla fall, sluuuut. Nu är jag ledsen, vill ha min kvällsranson med mjölk. Får istället nöja mig med jogarrtt som farmor säger, med tillbehörande flingor (a)

Skolan känns verkligen inte roligt nu. Överlevde debatten och den var rätt kul. Dock riktigt nervös och så, men det släppte efter ett tag. Tycker verkligen det är synd att vi inte övar mer på att tala inför klassen och så vidare, kommer ju underlätta i framtiden känns det som. Annars är det ett par hemska veckor att ta sig förbi innan sportlovet. Men hänger inte läpp för det alldeles för mycket just nu, dels för att Fredrika kommer hem om två dagar & dels för att det känns bättre att koncentrera sig på en dag i taget och leva i nuet.

well, hockeyn var kul, kikade med mamma&pappa. Mamma är rolig, speciellt i sportsammanhang. ;-)

sov gooott

berörd



Jag vet inte vad jag skall hitta på. Har suttit still hela dagen och det bara draaar i mina ben + att jag verkligen måste plugga. Ingen bra kombination. Får väl ta mig en snabb promenad och sedan öva öva öva, för imorn är det ju showtime ;-)

Orsaken till att jag har suttit still är ju temadagen. Måste säga att alla 3 föreläsningarna vi var på var sjukt bra. Om än lite långa. Men jag blev verkligen berörd och var nära till tårar ett antal gånger när en brandman från Göteborg pratade om diskoteksbranden. Helt otroligt. Var ruskigt hemskt men samtidigt så intressant. Gällde även mannen som pratade om lägren i Sibirien.

Jaja, tid till att göra någonting vettigt nu. Som att få tag i Stefan kanske, känner för en snackis & behöver öva tal inför honom! Han är bra han, min sötnos!

PUSS

swimswamswum


Bonjour!

Börjar faktiskt bli lite less på att ha en mattelektion tidigt tidigt på morgonen, för att sedan ha håltimme i ca 4h. Jaja, inte mycket att göra åt. Är ju faktiskt lite mysigt att ha en sötnos där hemma att krypa ner till, bra tanke när det spöregnar och jag är påväg hem på den jobbiga håltimmen. puss

Annars så har vi varit i badhuset och plaskat idag, vi i klassen. Jag får allt ta tag i simningen nu, har några veckor tills vi ska göra simprovet. Jag & vatten är ingen bra kombination, i alla fall inte när jag får i min näsa. Usch&fy!

Borde egentligen förbereda mig inför onsdagens "debatt", kemiläxan och plugga friskvård, men nu fastnade jag här. Ska ner och träna om en liten stund med, bygga på träningsvärken lite så att säga. Gaaaanska gött va!

au revoir!

lovelovelovelove



En vacker dag kommer jag gå till grannens biljävel och göra något ´jag inte borde göra. Jag blir seriöst tokig på x-familjen. Grannarna liksom. Fyförfan. I fredags gick deras billarm igång, visst inte lätt att höra det på en gång, men efter en kvart sådär borde man ju kanske förstå att det är något som inte stämmer, men i med tanke på hur sjukt högt hela denna familjen pratar så har de väl pretty bad hörsel. Kanske. I alla fall, imorse sov jag som en gud. Tills billarmet började tjuta. Härlig väckarklocka. Höll mig vaken och gjorde mig arg som ett bi. Cirkus 20 minuter skulle jag tippa på att det pep idag. Tummen upp family-x. Nästa gång skär jag sönder däcken.

Sådääär, nu är jag lite lättare. Dagen har varit lång och bra. Med tanke på morgonens upplevelse så gick jag upp 9,45. Åt frukost och tog det piano. Sedan fick det bli en lång och härlig promenad. Lunch & fika. Mormor var här och passade på att visa mina fynd samt att fixa med mammas smycken och så vidare. Sedan övningskörde jag, oh de la ly. Inte långt kvar tills jag ska TA det där kortet nu alltså. Gick riktigt bra, upplevde djurgårns backkultur. Start i backen, check !

Nu har jag tränat, push. Skakar som ett litet asplöv i armarna nu, goooodie på den.

Ikväll ska jag självklart kika på Mia & Klara. Sedan kommer kanske mon petit ami efter sin match!

PUSS

saturday night fever


Idag är jag riktigt pigg & mår som en prima ballerina! Perfekt det ju!

Igår var det en mycket bra dag, ingenting kunde stoppa mig, hähä, nejdå men var på toppenhumör all day long.
Satt och lyssnade på P.G under projekttiden, möcket bra. Sedan unnade vi oss att sluta lite tidigare än vanligt, skönt var det. Så kom hem och bakade muffins. Andra gången på en vecka, vad händer med mig?

Fikade i alla fall med min fine pojkvän när han anlände. Blev dock sjukt stressad när jag talade med moder i telefonen, skulle mäta köksbordet, var sjukt otrevligt. Fick tillbaka det ganska fort, för när hon kom hem hade hon med sig världens underbaraste morgonrock till mig, ohhh. Jag kan väl säga att jag skämdes ganska så rejält eftersom jag varit så otrevlig. Usch!

Efter ett tag hos Louise så kom vi iväg i alla fall, Hultet var slutdestinationen. Hade en riktigt trevlig kväll, måste jag verkligen säga. För att nämna något så skulle det väl vara Poker Face & Tjernobyl barnet ;-)
Tack Selma och alla andra.

En till sak att tillägga var väl att min tappra riddare till pojkvän hade tagit en promenad igenom heeela kristinehamn i princip, väntat ute på mig i parken och tryckt ett pringles rör. Kall som en isbit så fick han komma in och värma sig när jag kom hem. Världens godaste! Mysig avslutning av en lyckad kväll, prata om allt och ingenting med Stefan!

PUSS

fly baby flyyy!



Åhh, lyssnar på Fly on the wings of love. Väcker starka minnen från högstadiet när jag var med i skolans kör, gamla goda tider. Så sjukt härlig låt! Haha, blir liksom riktigt glad, go Danmark ;-)

Nu ska jag ner och fixa iordning lite varm o'boy + skopa upp lite glass tills Stefan kommer, lovade han en överraskning, eller mer en kompensation för att jag inte orkar gå och möta honom.

Imorgon är det fredag, party party. Ska bli riktigt rooooligt!

Bäst att förbereda lite nu då för att undvika sura miner.
He's the greatest love I've ever had!

PUSS

onsdag


Bonjour!

Hela dagen har vi i Nv2 spenderat med att förbereda oss inför vår presentation och för debatten som äger rum om en vecka. Hela denna veckan ska faktiskt ägnas åt det och ganska nyss var vi på föreläsning med en snubbe från KaU. Alltså projektet vi håller på med handlar om framtidens drivmedel och miljöpåverkningar. En riktigt intressant föreläsning, det tycker jag faktiskt, även om jag var trött och hungrig i slutet. Dock inte så mycket till fördel för gruppen jag är med i, meterologerna, ska ungefär informera om albedoeffekten och vad som händer om permafrosten i Sibirien tinar. Lite spännande sådär ;-)

Nu ska jag gå ner och läsa igenom mitt friskvårdshäfte och dricka en kopp té. Eller en kanna. We'll see. Sedan ska jag i alla fall till ishallen och titta på Stefan när han spelar hockey. Fillepille ska med. Även fast jag tycker det är hemskt att sitta där uppe och frysa i 2 timmar så är det ändå mysigt på något sätt, sitta och prata med min kusin, gnälla över att känseln i tårna börjar försvinna och att mr Örni på planen är så söt! Aaw!

Hejtå stortå!


that's hot



Min pojkvän är så otroligt snygg!

jag är en vampyr


Snäääälla ingen mer snö, tack! Kunde till och med höra fågelkvitter i lördags. Men näää!

Har varit en möcket fin dag tycker jag. Hann med lite smått&gott mellan matematiken och franskan. Jättebra!
Hade bad på idrotten och jaa.. kan väl sammanfatta det med kallsupar & simglasögon till alla oss i Nv2. Vilket Louise fann väldigt komiskt. Extra mycket när jag använde dom, haha. Härligt svullna ögonbryn fick jag i alla fall!
Härligt att basta efteråt, så kallt i badhuset!

Om cirkus 45 minuter blir jag hämtad av marcusson. Träning på g. Oh so loligt!
Ikväll är det prison break som gäller, vad annars? :-D

Puss!

can't read my poker face


Söndag eftermiddag.
Idag har jag druckit en goood smoothie till frukost.
Sedan har ägnat mig åt lite franska-studier. Oh, har ju lagt ner saker i en av de nya väskorna. Inrett den liksom.
Jag är käääär. Till och med Stefan tyckte att den var läcker och sprang runt med den över axeln igår kväll! Vi lagade faktiskt maten själva. Blev ju till och med gott. Riktigt mysig kväll igår i alla fall.

För att vara lite mysig (a). Tänker jag bjuda på en DAGENS OUTFIT! Märk lite av min övertrötthet. Ta det inte seriöst babes. Men det är varmt och gosigt i alla fall! Perfekt en grå söndag. Behöver förresten Freddies råd på msn. Men självklart är hon inte där när man behöver henne.

-Stor, varm stickad tröja. Hemmagjord by mamma!
-Leggins. H&M
-De ökända myssockorna här i huset. H&M
Min älskade väska.
Foten är endast till för att visa hur STOR den faktiskt är. Därav mina stora fossingar.










Nu ska jag ta tag i mig själv - jag ska ut och springa!




oh la laa!


En perfekt lördag hittills, myste med Stefan imorse, har dock fått någon nerv i kläm typ i skulderbladet eller så. Gör hemskt ont när jag rör ryggen och bär tunga grejer, FYYY! Men, det hindrade inte mig. Mötte Felicia kvart i elva och vi hittade riktigt bra saker. Bra kan väl i och för sig defineras, men alltså. Kul saker. Perfekt! Åkte till farmor, blev riktigt glad hon, fikade och städade där. Hon kallar oss städpatrullen. Mina tankar går då direkt till barnprogrammet "Räddningspatrullen" med Piff & Puff. Sött!

Nu har jag städat mitt rum och ska ta mig ett härligt bad tänkte jag. Ikväll kommer Stefan hit, ska laga mat, varken mor eller far är home så då får jag slänga ihop något gott. Kan ju bli intressant. Fast är väldigt sugen på att gå till valentino eller så och köpa pizza. Uh, svårt val! Förresten, vilken av alla dessa pizzerior i stan är bäst ? Felicia hade en snabb genomgång av alla tror jag. " Valentino, klart bäst, Mexicana, nej skabbigt, Charlies, det är för varmt, Empoli, naaaa, Pizza House, nej vill inte sitta i fönstret och slaffsa... " Sedan föreslog jag Oden ;-) Kvinnan fick slag !

Have a lovely evening ;)

superstar


Äntligen fredag får jag väl lova att säga! Riktigt härlig fredag med två inställda lektioner. Tummen upp helt enkelt.
Cyklade till farmor efter skolan, i kylan måste tilläggas. Sedan var hon inte hemma heller, typiskt. Så fick vända och cykla till andra änden av staden. Tur att det är en liiten stad jag bor i.

Nu har jag i alla fall på mig mina gossesockar. Mysigt. Lite senare ska jag iväg till mormor, vankans dinner där ikväll. Trevligt att träffa mors mor en sväng. Mamma har förresten bakat lovely bröd idag. Mums!

Nu ska jag ner och slänga mig i soffan, invänta Stefan, som är påväg hem från halkbanan nu. Min fina. Gick säkerligen finemang för honom får jag hoppas!

Ikväll är det mest troligt att jag är hemma med en stor gottepåse.
P e r f e k t!

Puss Puss


Fyndjägarna imorn, eller hur var det ? :-)

top model


Bon soir!

Kikar på top model nu, lyckades pricka in the make-over. Det är nästan det roligaste juu! Skitbra + att jag är gryymt fascinerad av Isis!

Annars så simmade några längder förut, skönt! Hade bastun all by myself, avslappning. Lagomt go i benen sen när jag cyklade hem med ;-) Förut, när pluggandet blev för hårt letade jag upp min dagbok. Första gången jag skrev i den var 2003 någon gång. Mycket har hänt under dessa år, vill jag lova. Riktigt kul att läsa. Så på lunchrasten imorgon tänker jag springa ner och köpa en ny, lite mognare dagbok än min stora,rosa, luddiga Nasse-dagbok! Tänk om några år, se tillbaka på tonårslivet. hö hö!

Imorgon har jag & Stefan varit tillsammans i ett och ett halvt år. Inte illa. Men med tanke på att han är den finaste och bästa killen jag vet + att jag har så otroligt roligt tillsammans med honom så är det väl egentligen inte så konstigt (a)
Får väl inte heller glömma att jag fortfarande är galet kär i honom! ♥

PUSS!

Oops!


Haha, small misunderstanding från ett inlägg märkte jag nu. Mina vänner har chockartat frågat "FYRA PASS?!?, Är du störd?!" Hm, nej svaret är enkelt. Varje pass var alltså endast 30 minuter långt. En så kallad prova på dag. Perfekt!


Jag kan inte gå. Det gör ont. Ville bara sätta mig och gråta i ett hörn i skolan. Åhh vilken hemsk smärta jag känner, inte nog med det. Varje gång jag har träningsvärk känns även benen så groteskt stora och klumpiga. Känns liksom som att jag fått låna Arnold Schwarzeneggers lår för ett tag. Huah!

Well, kom nyss upp ur badet. Härligt. Funderar på att ta mig en sväng till badhuset imorgon! Kanske tar mig tid och sätter mig på biblioteket och pluggar samhäll efter skolan? Kan ju vara bra att få lite koncentration för en stund. Slutar ju trots allt hyffsat tidigt imorgon. 14,05. Oh de la ly !

Natti natti!

i'm in heaven


Jag har nyss tränat. 1h 45 minuter stenhårt pass. Efter mitt jullov angående träningen. Känner mig som en ny människa! - Nämligen Greta, 86 år som stapplar nerför trappen. Helt sjukt. Vill inte ens tänka på den kommande träningsvärken!

Jaja, dagen har varit fääääjn. Idrotten lyckas jag alltid underskatta i skolan, hur negativ som helst innan själva lektionen. Men sedan visar det sig vara riktigt inspirerande. Fotboll med en naturklass, tänk er ;-)

Nu ska jag dyka ner i böckerna, samhällsprov på fredag nämligen. Stefan kommer snart hit, ska ha läsecirkel är det tänkt och äta glass. Allt det, innan Prison Break börjar. Toppen kväll!


Här är min söta lilla kotte!

Au revoir!

that's sweet


oh, vilken lugn och skön helg! Fredagen innehöll ingenting annat än mys mys MYS!
Tidig uppgång på lördagen, en fyndrunda med Felicia blev det. " Vi borde göra det här till en tradition och kalla oss typ...fyndjägarna!" HAHA, Helgens citat av min käre kusin det där. Har till och med pluggat i helgen. Ok, inte så ovanligt för att vara moi, men jag är välförberedd inför veckans små utmaningar.

Annars har jag kommit fram till hur sjukt onyttigt lovet varit. Igår när både jag & Stefan hade sjuk abstinens efter socker, sötsaker och godis. Hade såklart ingenting. " Men, vadå köpte du inte med GODIS?! Vi har ju alltid godis, speciellt idag, det är ju lördag". Ganska tydligt tecken på att det har blivit liite för mycket av det goda under lovet. Vi fick "nöja" oss med chips och glass.

Men idag, äntligen, tog jag tag i min träning. 4 olika pass resulterade det i. Dansaerobic, alltid lika kul. Spinning, huh, first time, den halvtimmen räckte för att ta kål min mina ben. Step up och core sedan. Mumma kardemumma. Imorgon kör jag hårda passet med A-C. Blir bra för mig det!

Dags för film. Au revoir !

diss


Jag har blivit väldigt upprörd idag av några saker, mind your own business kanske en del tycker, men nej, nu känner jag för att lägga mig i.

Rökning: Jag tycker det är riktigt motbjudande. Att stå med en giftpinne i munnen är INTE coolt, i alla fall inte enligt mig, nej jag tycker det är coolt med människor som är friska och sunda. Folk som åker vasaloppet, klättrar i berg eller jag vet inte vad. Har en lyckad karriär, har en familj eller massa vänner man blir lycklig av. Några annorlunda intressen eller vad som helst. Men en 13 åring som står utanför skolan, med sina "tuffa, äldre kompisar" och röker ligger faktiskt ganska lågt i mina ögon. Något som jag blir helt bestört över varje gång jag ser det är folk som håller en cigarett i ena handen och drar en barnvagn i andra. Hur elakt och egoistiskt är inte det? Jag menar, ungen har ingen som helst chans att undvika den hemska röken och kommer säkerligen bli rökförgiftad och hela kittet. Jag menar inte att man ska förbjuda rökning, men däremot tycker jag att folk som röker kan ju tänka både en och två gånger innan man röker på allmän plats och framförallt i närheten av sin nyfödda unge.

Fetma: Nu snackar jag inte om "oh nej jag gick upp 2kg under jullovet" eller så, nej jag snackar 250 kilos övervikt och kan inte ens röra sig. Jag kan inte förstå hur man tillåter sig till det. Det är ju livsfarligt. Inte nog med alla hjärt och kärlsjukdomar och hälsan. Hur kul är det egentligen att ligga i en säng varje dag och se sitt barn växa upp utan att kunna vara med och leka? Eller att behöva lyftas med lyftkran och åka på ett flak för att komma ut och "luftas" (såg lite på generation fett). Jag kan inte förstå hur det kan gå så långt, med sin egen kropp. Det är inte som en bil man byter efter några år när den börjar bli skruttig. Nej. Helt otroligt för mig. Kroppen är ju en möjlighet, den är bygd för att man ska använda den och röra sig. Det är hemskt. Sedan förstår jag även om man är sjuk och på så vis blivit överviktig och så vidare, men 250 kg.

Hujedamig. Dags att varva ner lite nu kanske. Har förövrigt varit en bra dag. Trodde dock jag inte skulle få upp ögonen imorse, det gjorde seriöst ont. Men iväg kom jag, i snöstormen! Nu är det fredag imorgon sedan helg. Underbart!

Sov gott

onsdag


Helleew, var tog dagen vägen egentligen?

En dålig, men ack så härlig vana tar slut, den underbara sovmorgonen!
Startade hos Stefan imorse, mys och brakfrukost samt den vanliga promenaden hem. Träffade vänner för en fika på eje's, den vanliga vita ringen befinner sig i magen nu, precis som det ska vara. Fixade ett ärende och gick hem i mörkret och kylan. Har lagat mig mat - pasta. Det är gott. Så nu är jag mätt och ska fräscha upp mina nails inför morgondagens besök till skolan. Vill gärna inte se slitnare ut efter ett lov än innan ;-) Får väl säga att, tur i oturen, har ju trots allt helg ganska snart. Mjukstart helt enkelt!

Nu känner jag mig måttligt rastlös. What to do? Ett värmande och fullständigt avkopplande bad? En rask promenad i kylan? Lägga mig i soffan framför TVn? Städa iordning rummet? Spela GH?

Ganska många förslag, härliga men ändå, rätt meningslösa ?!

Hoppas ni får en bra skolstart imorgon.
Hej heej!

tisdag!


Det här lovet har gått sjukt snabbt, tyvärr måste jag säga. Skolan börjar snart och det ser jag väl inte fram emot så otroligt mycket, men våren går alltid så snabbt tycker jag och innan jag vet ordet av så är det sommar, så underbart!

Idag mår jag bättre och vågade mig till och med ut förut, följde Stefan hem och sedan hälsade jag på mormor en sväng. Skönt ute ju. Kan nog säga att jag fick mig ett skratt förut när Stefan berättade om hur jag pratade i sömnen inatt, bad honom om att fixa fram en sak, vilket gjorde att han fick leta efter det i mitt rum, vilket gjorde att han missade första målet i hockeyn inatt. HAHA, jag har mina stunder, och tajming om inte annat.

Jeje, Freddie åkte hem idag innan jag ens hann säga goodbye. Men planerar en tripp dit inom en inte alltför tid!

Hejdoo!

panik


Jag börjar få ångest nu, eftersom jag haft långdragen förkylning/hosta så har jag inte kunnat träna på ca 1 månad. Väldigt trist och otroligt irriterande. Jag klarar inte av detta. Visst, det är skönt att sitta inne och mysa ett tag, men nu har jag blivit för bekväm av mig alltså. Orkar inte ens ut och gå. Har väl i och för sig nästan feber, men i alla fall. Det är inte roligt. Plus att det hade varit kul att hänga med Filip & co till ishallen för att åka skrillor när de var här, men men. Ska kanske ut imorgon om jag är pigg&kry med min fina pojkvän, som förresten är världens sötaste "ska pussa dig så mkt sen så du aldrig mer kmr vilja ha en puss av mig". Han ska hit ikväll och pigga upp mig, mysigt!

Snart kommer farmor hit, vankas mat - igen. Hur mycket har jag inte ätit under lovet ? Haha, tur det är gott i alla fall ;-)

Ska hoppa in i duschen snart i alla fall, jag menar, någon måtta får det ju vara, okej att jag är sjuk, men nog på skabbigheten nu i alla fall ;-)

Förresten, anropar Felicia G. Where are you ? Slå en pling!


 
" jag skrev den förut till dig "

 Världens godaste är du, min fina!
;-)

oh


Nu är det lugnt i huset igen. De har återvänt till Stockholm och sa att vi var sååå välkomna så att komma och hälsa på!
Oh yes. Det erbjudandet kommer minsann att tas tillvara på lite längre fram. Stockholm är fint!

Nu har jag röjjt undan lite kläder i mitt rum, får ju finbesök snart av Fredrika! Ska dra ett varv med dammsugaren med, uusch. Det är faktiskt riktigt jobbigt att städa, men fräscht blir det ju i alla fall ;-)

Såg förresten på Mothman igår, tyckte den var riktigt knepig och skum. Kunde inte somna i första taget, helt ensam i mitt rum, kolsvart och självklart tyckte jag att jag såg ett "rosa" ljus som det var i filmen. Usch. Nej övernaturliga filmer och skräckisar är ingenting för mig.

Niicht, dags att kila vidare!

trevlig måndag :-)


fever


uuusch, jag är sjuk - igen. Sov jättedåligt igårnatt och hade feber och så, vilade hela dagen men självklart så var jag ute och yrade i kylan. Jag och Stefan hälsade på freddie en sväng innan vi handlade godis på coop och gick ända hem till honom. Det var kallt vill jag lova. Så inatt har jag typ haft hemska feberdrömmar och så. Men sov i alla fall typ 12 timmar så det var härligt. Men mår inte toppen. Har kikat på the hills. Perfekt att ligga i soffan en hel dag när det är maraton av en serie. Möcket bra. Sedan kom Filip och tog över tv-dosan. Peter Pan blev det när han bestämde :-)

Nu håller de på med maten, ska bli gott med riktig mat med tanke på att min föda för dagen har varit chips, flingor och clementin.  Vill träffa mina små vänner ikväll, men med tanke på mitt tillstånd så är det nog ingen som vill bli smittad.

Pussss

fredag!



Härlig dag! Ordentlig sovmorgon hemma hos Stefan, god frukost och iskall promenad hem, kändes att jag levde när jag kom innanför dörren. Uhhh! Annars har jag hälsat på farmor, övningskört och handlat på maxi. Jisses, inte helt bra körning idag inte, bör lära mig behärska mitt humör, typ maxiparkeringen, " CHATRINE, DU KAN JU INTE HETSA UPP DIG HELA TIDEN " Tydligen inte, men uuuusch. En del verkar ju inte använda sina ögon helt normalt kan jag ju bara konstatera.

För tillfället lägger jag in lite bilder på bdb. Har återfått min hemska hosta och ska snart kila ner och ta mig ett träningspass på crosstrainern, kommer väl antagligen kola vippen, men måste börja. Ehm. Annars kommer lillkusin Filip hit senare. Gosigt!

PUSS

Oh, felicia gör mig möcket glad =)

2009


Nytt år. Egentligen känns det som vanligt, fast ändå inte.

Var en riktigt kul kväll igår, åt middag med familjen + Dan&Anette. Gott och trevligt. Mötte min prins en sväng och sedan tog jag taxi till Selma där största delen av kvällen spenderades. Trevligt folk och en toppenvärdinna gjorde kvällen riktigt bra. Firade tolvslaget med några riktigt underbara personer, som jag är oerhört glad över att jag lärt känna. Sedan traskade vi iväg till stan, kramade om alla godingar, speciellt Felicia, min kära kusin och alla mysiga klasskamrater ;-)

Sedan blev det ett sjukt stort missförstånd och jag kan ju säga att jag aldrig varit så arg och ledsen i hela mitt liv. Men det ordnade sig till det bästa och nu i efterhand är det väldigt komiskt :-)

Idag har jag i alla fall mått prima ballerina, nästan 100% av tiden, värre för andra, vet jag. Men har gått två härliga, men ack så kalla promenader idag så det känns fint. Ikväll ska jag kanske till Stefan om han inte känner sig alltför svag!


PUSS