what is love


Vi överlevde bilfärden hem, kramade om mamma och pappa förut. Åt tacos och berättade allt om min uppkörning för mamma, som jag inte träffat på en vecka. Fick en söt liten körkortspresent med av dom, tack tack!

Nu är jag i det stadiet där jag är alldeles för trött för att orka ta tag i att plocka rätt på mina nytvättade kläder som bara ligger och väntar på mig på sängen. Lockande att bara kasta åt sidan och dyka ner under täcket. Men naej, imorgon blir det ju faktiskt bara värre att plocka rätt på skrynkliga kläder.

Förresten, Peter Siepen, vilken DJ! Klockren man.

Så det så.


ingenting som vi gör är tabu inget stoppar oss nu


What a night.

Oh de la ly! Halmstad är toppen, som ni säkert förstår. I onsdags skakade vi våra rumpor på Kräm all night long och inatt dansade vi järnet på Fiesta, sjukt kul! Fullt ös medvetslös är väl det bästa uttrycket nu. höhö, nej då, men som sagt. Riktigt kul hade vi och nu sitter vi här, i alla fall jag. Mc Donalds blev första anhalten efter att vi vaknat hos Johan. Gott gott goooottt.

Nu ska vi röja iordning här, duscha och sedan kör vi hem till lilla lilla Kristinehamn. Där det tydligen öser ner. Buuu. Som vi konstaterade förut. " alltså,... nu har ju faktiskt alla v i körkort, inte helt illa" Haha, tänk vad fort åren går...

 Men ska bli skönt att komma hem i alla fall, har ju en liten parvel som jag ska pussa lite på! hihi! :-)

au revoir!

brum

Kära vänner!

Imorse 8:15 var det dags för min uppkörning. Sov cirka en halvtimme inatt. Ganska så nervös. Men se så fint det gick! Så nu har jag alltså KÖRKORT, tro det eller ej, men jag får köra bil, alldeles ensam om jag vill det :)

Och nu är jag i Halmstad, tjejerna ropar på mig, fräscha drinkar ska förberedas och det ska väljas bland ett tjugotal klänningar. Ikväll gör vi Halmstad osäkert!

Bon soir!

when the stars go blue


4 klänningar är packade. Resten är oviktigt.

2 nätter i Halmstad.

HERE WE COME!



♥♥♥

någon vill mig ont


Great day.

Just som jag sitter här i min brors rum i min ensamhet, nej min familj kommer inte hem idag heller, och inväntar kära Freddielicious så börjar det PIPA. pip pip pip pip pip pip PIP PIP.

What?

Ingen förutom jag har varit hemma på hela dagen och min bror har inte varit här sedan i lördags.

Och nu ringer alltså väckarklockan? Är det något skämt? Som när min bror skrivit seven days på spegeln i badrummet.

?!

jag giller't

Imorse var jag uppe med tuppen, eller rättare sagt, Stefan var det, jag sussade vidare såå härligt så! Det börjar kännas att jag är home alone om man säger så, tycker nästan att min familj kan börja tänka på hemfärd.

Annars så var det en brå dåg igår, promenad med Therése, körlektion, fika med farmor och så vidare. Något som bör nämnas är att jag var rödluvan igår, yep. Röd regnjacka, röda regnbyxor. Jag satt ner, i ösregnet i skogskanten vid marieberg och plockade blåbär. Ljuva svenska sommar ♥

Kvällen förgylldes av mina favoriter som tittade förbi en efter en, sedan besökte vi donken för lite kvällsfika, mina vänninor, Stefan et moi. Möcket fin kväll!

Nu ser jag att solen verkar försöka komma fram bland de tjocka hemska molnen, ohh vore inte helt fel med en regning dag kanske! Annars så kanske det inte gör alldeles för mkt, blir förhoppningsvis en trip till Halmstad imorgon ändå! ;-)



- Det är en regnig sommar vi har.


ny vecka


Tack för trevlig kväll i Lördags, först och främst!

Igår arbetade jag, uttorkad och sliten, men gick prima! Hade sedan mys här hemma med Mosse, Click kikade vi på, och den var sorglig, FILLE!

Nu ska jag bege mig ut på power walk, girl power walk, med ingen mindre än Therése! Har inte träffat henne på hela sommaren, tyvärr måste jag säga. Hon är verkligen en fantastisk vän, man ses inte på år och dar, men när man väl ses känns det precis som vanligt, när vi gick i samma klass. Så blir riktigt kul att träffa henne, 11:05!

En sak som förgyller denna måndag ännu mer är att min favorit äntligen kommer hem från Halmstad. Har inte träffat min bästaste bäste vän sedan 25 Juni tror jag. Long time no seen :(

på återseende!

 

living on a prayer

We've got each other and that's a lot
For love - well give it a shot



Nu laddas det upp inför kvällen. Stefan spelar guitar hero och är glad som ett barn på julafton. Jag tar mig ett glas vin, inviger nya glasen och provar tänkbara alternativ inför kvällen. Tre klänningar. Ett val. Ett jobbigt val. Usch, beslutsångest. Svart kort klänning med volanger? Blommig superfräsch sommardress? Vit underbar klänning med virkade detaljer. ÅH!

Hur som helst. A little gift är fixad till Bassemannen, eller lite mer needs kanske man ska säga det. He he he.



skål!


we'll shine together



Hola!

Jag har varit på ett förfärligt bra humör idag, trots att jag sålde jordgubbar. MItt glada kvittrande ökade i några tonarter när jag fick sms om att det var sista dagen! WIE! Så tog med mig min kära pojkvän till mastmagasinet och bjöd honom på tacobuffé. Uteservering i solen med sin fina fina skatt är inte en helt dålig start på helgen.



Och vilken helg det kommer bli sen. Ledig imorgon, fantastiskt, ska njuta för fullt med en låång sovmorgon, familjen åker till Stockholm. Jag är avundsjuk. Men åker förhoppningsvis till Halmstad nästa vecka, så har mitt att se fram emot. På kvällen imorgon ska vi fira ingen mindre än min barndomsvän Sebastian som äntligen fyller 18 år. På söndag dock. Ska bli riktigt kul. Har ju faktiskt känt karln i 18 år snart :-) Party party

Men ikväll blir det lugnt, godis, tidningar och filmer finns i närheten så mig går det ingen nöd på!

Bon soir!

dream

Cortina Swimsuit SEK 799, Panos Emporio - NELLY.COM
Chatrine Gustavsson, Grekland 25/8 ?


Stardust Swimsuit SEK 1149, L Space - NELLY.COM
Chaniakusten?


Waterfall Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM

Jag behöver en ny bikini.

Nu ska jag traska över till Emma, myskväll och tjejsnack väntar!

spotlights don't do you justice baby


Oh, finally lite teknik! Bilder finns i datorn, på facebook och min ipod är laddad, toppen till power walk sedan!

Nu ropar daddy cool, dags att köra bil.




Fint paket jag fick av Louise va ? ;-)



idétorka



Nu är det såhär att min kära mamma fyller år imorgon. Kort är fixat, även en liten present. Armband. Homemade båda två och blev rätt sött om jag får medge det själv. Meeeen nu då? Vad kan lilla mamma önska sig? "Ett rent  hus". Jag tror mamma har någon slags städmani.

Det är faktiskt väldigt mysigt att pyssla. När tålamodet är med, förstås. Avslappnande på något sätt.

Kom just på att jag har en del kort som jag ska slänga in i datorn, men har inte riktigt orken till det - än.

Har ett starkt sug efter fruktsallad nu. Så kilar ner och ser vad köket bjuder på !

Förresten. Snart åker jag till Grekland. Fantastiskt!

rainy day woman


Middagen hos Mia igår var mycket trevlig, kikade på en film, snudd till helt skum, men ändå skrattades det friskt. Kanske allra mest när Mia gick igång på vad hon ville göra i framtiden.

- Jag har bestämt mig, jag ska bli barnmorska. Jag ska finnas där för föräldrarna, jag ska vara med i förberedelserna, JAG SKA FÖDA BARN! 

HAHAHAHA! Funny night, thanx alot girlies ;-)

Är förövrig tired. Släppte ut min pojkvän strax efter klockan 6 imorse, precis som en katt. Men han skulle till jobbet. Innan jag visste ordet av ringde det halv tio. Fick bege mig ut till pärlan för att arbete några timmar och sedan åka hem i spöregn. Blött.

Nej, dags att slänga på sig en kjol och leta reda på någon stoor regnkappa. Bio it is. Med Felicia. Filmen? Guess! Härri Pottah såklart!




candymountain


Todeloo!

Lördag redan, har försökt lära mitt kusinbarn Thea, 5 år, att spela tennis idag. Det är ju tanken som räknas! Ungen är i alla fall kvick som få och eftersom jag hade cykel så insisterade hon på att jag skulle cykla nerför alla backa på djurgården så hon och Felicia kunde få rusa efter. Love to T & F.

Nu bär det snart av till maxi, ska inhandla diverse snacks och sedan är jag bjuden på middag hos Mia! Kvällen blir lugn förövrigt, vilket känns goood, har inte varit på topp de senaste dagarna efter mitt feberanfall.

Hur som helst, hoppas eder afton blir till belåtenhet i detta, varma, men ack så gråa väder!

Bjuder på en munsbiiiit, Rob Pattinson, jam jam jam!


dagens!


Oh herregud!

Smidig som katten och tyst som natten?

Åkte ut med Stefan en sväng förut och kom tillbaka för 20 minuter sedan. Nyss ringde det i min mobil och det står "Hem".
 
- Jaa, Hej Chatrine var är du?
- eh... Men jag är ju hemma?!
- Är du? (Till pappa) Men Stefan... Hon är ju hemma, var inte du nyss uppe och tittade?!

HAHA!

let me sign


Freaky Friday!

Är ledig till och med söndag, underbart! Var i Karlstad med mamma och pappa igår, fyndade två par skor och en beige tunika. Beige som för mig inte är någon smickrande färg annars, kunde dock inte motstå denna fräscha tunikan! Oh. Körde till och från Karlstad och det gick finemang.

Ja, eftersom jag inte har några planer alls för helgen (hade mer än gärna åkt till Halmstad eller Sthlm) så funderar jag på om jag inte ska gå ner till stadens bokhandel och inhandla den fjärde boken i Twilight serien. Gick ju och suktade ganska mycket efter den igår. Håller dock på i Stieg Larsson boken. Kanske skulle ta mig igenom den först och ta det bästa till sist? Såg förresten en dokumentär hos Stefan igår som handlade om Stieg Larsson, hans arv och hur förvaltningen av den nästan avslutade fjärde boken skulle fördelas. Verkade vara en riktig soppa. Hur som helst. Blir spännande och se ifall det kommer en fjärde bok eller inte.

Kanske ska ta tag i dagen, ta bort lite nagellacksrester och ta mig en härlig promenad i det molniga vädret.

Au revoir!

ljudet av ditt hjärta





2 år älskling :-)

ily

vardagsmat från coop


Ja, jag säljer jordgubbar. Är tredje sommaren jag gör det. "Ho är jö döm i höve den dära".

Tell me about it. Efter varje av dessa senaste somrar har jag alltid sagt till mig själv "ALDRIG MER". Men sen sitter jag där, sommaren efter och säljer mina jordebär.

Och alltid är det samma visa, år efter år. " De ser inget vidare fräscha ut de här inte, är det på sluttampen?" " ÅHH, vilka fina jordgubbar, så stooora och röööda" " jasådu, det är gårddagens det här, det ser jag det" " Vilka fina, var är de ifrån? Är de söta?!" "Usch, är det här allt du har? Du förstår jag har plockat jordgubbar när jag var yngre och jag SER, dessa är från igår"

och så vidare. Mina öron är ganska bedövade vid detta laget. Tack och lov fördriver jag mina 6 timmar och 15 minuter med Edward Cullen. Jag är kär!

"Edward Cullen har bronsfärgat hår, och en ögonfärg som varierar mellan bronsfärgad/guld och svart. Innan han blev vampyr hade han gröna ögon. Han beskrivs som otroligt vacker, liksom alla vampyrer. Som person är han väldigt "manlig" och tar den manliga rollen på stort allvar. Han är en gentleman och har en lockande och tilltalande röst. Han är även väldigt generös, omtänksam och mystisk."


en kväll i Juli


Jag är en sådan latråtta. Har legat i sängen all day long. Läst första boken i Twilight serien och jag kan väl inte säga annat än att jag är FAST. Jösses säger jag bara. J'adore!

Hur som helst! Kvällen igår startade med lite övningskörning innan jag svirade om till mina älskade heels som är sköna, när jag inte får skavsår på stortån ;-) Mötte upp kvällens trevliga sällskap på mastis för att avnjuta lite tacos. Gott! Större delen av kvällen spenderades i Louises poolhus à la Ryan Atwood style. Nej, kanske inte men det var riktigt trevligt. Michael Jackson danser och Greaselåtar blandades med allas vår Lasse Berghagen. Något vi var eniga om var att vi skulle lära oss Thriller dansen. Och vi är på god väg. Vill jag lova ;-) Resten av kvällen spenderades hos Selma med alla trevliga tjejer och sedan promenerade vi hemåt, Louise som lyckades skada sig, som vanligt, Olle, Basse och jag. French hot dog, vatten och diskussioner med min barndomsvän fick avsluta kvällen. Toppen kväll! Tack alla inblandade ;-)

Ikväll är det firning av Josephine som står på tapeten, kan inte bli annat än kul!
 Ses i dimman, hö hö höö!

love

"I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love"
/ Carrie Bradshaw


regn regn regn

 Bonjour mes amies!

Veckorna bara rusar iväg och det har gått farligt fort även fast jag inte direkt har "gjort" någonting. Jobbat har jag gjort, såklart. Varit i Halmstad, fyllt år och så vidare. Men sen? Känner mig nästan lite tvingad till att göra någonting. Ni vet, efter sommarlovet när alla ställer frågan " Vad har du gjort i sommar då? " Jag trivs bra när jag inte "gör" någonting. Vilket egentligen inte betyder att jag sitter rastlös om dagarna, för det gör jag verkligen inte. Har knappt haft en lugn stund på lovet. Men ni kanske förstår hur jag menar? Hur som helst. Jag är farligt sugen på att fara iväg till Halmstad. Tyvärr är fröken fräken uppbokad när jag är ledig, men några veckor senare? Sedan är ju alltid Gotland ett alternativ. Älskar Gotland, älskar stugan vi alltid bor i, älskar Visby och älskar Tofta strand. Åhhh!

Ja! Skulle egentligen jobbat kvällen, men med tanke på det inte alltför attraherande vädret så stänger de tidigare så jag behöver inte komma ut. Ganska skönt. Så har planerat en movie night med ingen mindre än min älskade kusin Felicia. Kommer bli hur bra som helst. Så ska dra mig bort mot maxi om ett tag för att inhandla en liten goodiebag till oss och sedan hoppas jag regnet inte öser ner!

Ha det gott!


men jag rår inte för det



jag är kär i Håkan Hellström. Låten är mys mys mys!

smög mig på knä till sjön för att få se dig bada naken



Först och främst. Tack alla söta tjejer som var här igår och firade mig, hade verkligen jättetrevligt!

Som sagt, rolig kväll igår. Stressade som en tok efter jobbet, fixade iordning här hemma och fixade mat. Tjejerna anlände efter halv sju någon gång! Vi satt och åt, pratade och skrattade framför allt. Klockan tickade på snabbt som tusan och sedan traskade vi, på något vingliga ben, ner mot stan och mastis! Där spenderade vi resten av kvällen med dans, dans, dans! Fick skjuts hem av Louise och Olle, änglar! Blev dock inte långvarig hemma, fick någon härlig fylleidé att jag skulle cykla till strand, vilket jag inte ångrar!

I alla fall. Har jobbat mellan 9,30-15 idag och sedan bara tagit det piano, promenerat till farmor och tittat på Per Morbeg. What a man! ;-)

ciao!

wonderful life


TGIF!

Hallelujaaah!

Har nu varit 18 år ett antal dagar. Känns inte. Behövde inte ens visa leg i kassan på maxi.

En sak dock, som jag är glad över. KLARADE TEORIPROVET IGÅR!

Tjuhu! Sjukligt nervös var jag och när jag äntligen såg den gröna texten "godkänd" så skakade jag av glädje. Oh boy!

För att tillägga har veckan varit fantastisk, även fast jag har jobbat mestadels av tiden så har jag även hunnit bli firad av nära och kära. För att inte tala om hur fint min pojkvän hade fixat iordning i måndags kväll. Hemlagad middag, efterrätt och favoriten såklart ; chokladdoppade jordgubbar avec mousserande vin. Han kan som ingen annan kan. Min fina.

Imorgon kommer lite tjejer hit, sedan blir det första utgången pour moi. Hoppas på en kanonkväll!

Au revoir!