are you the hero of my dream?


Åh, det finns nog ingen musik som jag få mig på bättre humör än alla Mamma Mia låtar!
Tur att det är mörkt så inte alltför många lägger märke till min fina mimik :-)

Idag är det ju dags att tända första ljuset med, mysmyyys! Blev en sväng på stan med min käre kusin. Kikade såklart på Louise, fina tjejen där! Hann med en fika och sedan yrade vi runt på stan. Hade tänkt hitta julklappar till Thea & Marlene, men no no. Felicia har en stressad själ. Så halv tre befann vi oss hos farmor, lussebak på g, vilket innebar lussekatter och pepparkakor, mysigt men.. pepparkakor blir nog aldrig gott när man gör dom själv, usch! Förresten, farmor är riktigt fräck. Några av pepparkakorna lutade för vi tränge ihop ganska många på en plåt.
" Neej ni får inte lägga upp dom på kanten av plåten.. se här... dom är vikta.. som dom här missfostren" HAHA, gumman kallade våra pepparkakor för missfoster!
 
Körde förresten hem från Felicia.. såg du hur proffsigt jag backade ? ;-)

Jajaa, kul och mysig första advent i alla fall! Nu är det inte långt kvar till julafton och lov.
Möcket bra!

fredag!


Oh, det bästa med helg är väl, förutom att vara ledig från skolan, att soooova ut på morgonen, det är underbart !
Är ganska trött på att gå upp sju vareviga morgon. Tacka vet jag förra årets ljuvliga schema!

Nu inväntas daddy cool. Pizza ikväll. Jag är hungrig efter ett yogapass på friskvården, som förövrigt var kul. En utmaning med vill jag lova. Lyckades självklart få hostattack under "avslappningen" när alla låg och sov. Fick tassa ut lite smidigt och dricka vatten! Sedan blev det badhus och simning med Felicia och Linnea. :-)

Är nyfiken på netto med, min bror hade inhandlat lite candy igår kväll,såå tar mig väl en tripp dit efter jag ätit.
Vad är väl en fredag utan godis ? ;-) Det är i alla fall inte långt, så det blir en nätt promenad på sisådär 150 meter!

PUSS

trött

Imorgon är det fredag, sista lektionen innebär yoga & avslappning. Vilket perfekt avslut på skolveckan.
Sedan ska jag traska ner till badhuset och simma med Felicia och Linnéa! Kommer vara ruskigt avslappnad imorgon kväll i alla fall! Men det passar mig perfekt med tanke på att jag ska ha en hemma-mys-kväll. Ska föreslå någon goodie film för mamma och pappa och se ifall vi kan kika :-)

Måste faktiskt erkänna att reningsverket inte var så farligt som jag trodde, fast jag hade väl i princip förväntat mig det värsta! Haha. Lite småkul att sannaplanernas "grund" är slammet från reningsverket. Alltså resterna från reningen, oh de la ly. Freddie, kanske inte blir någon mer vilostund där nu !

nu ska jag sova. Mina ögon strejkar :-)

Puss & Godnatt


ruttet


" Jaa, det är ju bra om ni tar lite oömma kläder imorgon, det luktar ju inte så jättegott och det kan nog sätta sig lite i håret och kläderna, dåra.. " Guess who ! Camman såklart. Jag FASAR inför morgondagens besök. Jag vill inte. Inte nog med att vi ska ta oss ut dit på en timmes lång rundvandring, sedan ska vi tillbaka, à la stinkisar och ha en engelskalektion. Mmmm, gosigt!

Ja, inte så positiv inför morgondagen, men i alla fall. Inte särskilt positiv till de närmsta veckorna heller för den delen.
4 timmars NP i matte C, och ett ganska gigantiskt kemiprov tippar jag på. Tur att det i alla fall är lite julstämning i allt elände. Imorse drog jag igång julskivan och tog en skön promenix till skolan. Dock lite halt vid min genväg.

Hade i alla fall en mysig eftermiddag med Emma och för många pepparkakor, resulterade i magont.
Sen tog jag en frisk promenad med min pojkvän =)

Puss

favorit


Du kan inte äta kakan och ändå ha den kvar.

Men du kan äta en liiiten bit ;-)

flygvärdinna?

 Kanske vore något för mig ? Höjdrädd och allt. Kanske inte!

En lååång tisdag är snart över, ska ner återvända till soffan och en film. Ska ta mig något att äta med, lite småhungrig.
Pepparkakor med mjölk lockar..

Onsdag imorgon, vilket innebär mitten av veckan. Ska eventuellt hitta på nåt med Pemma ?;-)

Annars är det ju alltid studiebesök på RENINGSVERKET på torsdag e.m. :-( Tack Camman!

goodnight !

love


hellu thereeeee!

Måndagar är inte kul, men ändå helt ok! Endast tre lektioner idag, som alla andra måndagar, dock prov på franskan, läsförståelse, inte kul. Gick säkerligen inte så strålande heller. Men, får fokusera på morgondagens verb och glosor!
När jag traskade ut från idrottshallen såg jag min fine med, övningskörde ju och allt med bilskola, kunde absolut inte låta bli att korsa vägen lite extra då, hihi :-)

Borde kika lite på le francais nu, men GH är ruskigt kul. Så får se. Ska i alla fall träna soon med emma!

Ikväll blir en tv-kväll mixat med plugg och är sugen på glögg med pepparkakor. Ohh, juletid :-)



en francais : Je t'aime!

helg!

Snö är riktigt mysigt !

Ja, slutet på denna helg är här. Har varit en bra sådan, umgåtts med Fredrika en del, varit på trevligt 18 års firande hos en riktigt go tjej, Cassandra! Sedan har det ätits banana splits med homemade sjuklaadesås, smääärrigt med maränger och chips ;-) Har nog dragit en rekordsnabb tur inne på Ikea idag med + Bergvik, även där snuskigt snabbt! Kikade mest runt på båda ställena, spanade julklappar och så vidare!

Imorgon är det endast en månad kvar tills julafton, men det är väl nästan veckorna nu innan som är mysigast, tända ljus och massa julstök. Lovely!

Nu ska jag återgå till soffan och Stefan som sitter och svär, han spelar Guitar Hero, så jag ska dit och dominera lite nu ;)
Puss

friday I'm in love

yes I am.


Mötte min kära vän på tågstationen tillsammans med hennes mor & hund. Så spenderade kvällen hos Freddie med glögg och pepparkakor, mycket mysigt!

Nu har jag avverkat längsta skolgen på veckan, fredagen. Lite surt sådär, men det gick väl bra!
Felicia satt så snällt och väntade på mig efter friskvården så vi gick till stan och mötte Emma & Freddie. Fika på eje's var självklart likaså den vita ringen. Mums, efter det inhandlades ett par välbehövliga stövlar pour moi!

Nyduschad är jag nu i alla fall, inväntar middag och sedan är det tänkt att kvällen startar hos Fredrika, men hur den slutar får jag väl se ;-)

HÄÄJHÄÄJ, honom är jag rädd för ;-*

I'll be all you need and more


Skoldagen började 9,20 och slutade sedan efter 80 minuters matematik, ganska hääärligt! Så var hemma vid elva, försökte skaka liv i min pojkvän, resulterade i " BOORT! DU HAR KALLA HÄNDER ! " Merci monsieur.
Passade då på att göra mig en stor kopp té och fixade klart samhällsfrågorna och ex antal sidor om svensk politik.

Hihi, har bytt gardiner idag förövrigt ^^, Dom är snea, på något sätt. Men det får väl daddy cool ta sig en titt på, I hope.
ehm. . . annars har jag hälsat på farmor, hon är riktigt smart när det gäller hushållet. Stängde in kanten av lakanet i en låda så hon kunde vika det lättare ;-) Haha, en fin syn du skulle sett Flé !

Nu ska jag möta Emma om en stund, träning på gång och ikväll kommer the one and only Fredrika till staden. Så har bjudit in mig själv till té-mys hos the lily family.  En perfekt start på helgen tycker jag, lite torsdagsskvaller!

au revoir!

gulletussan


Bonjour!

Dagen har gått snabbt idag, med tanke på att jag inte gjort något som varit särskilt vettigt, kikade igenom franskan, promenerade till mormor, en riktig oldie but goodie är hon, och en sväng extra, duschat. Hm, vad hände med alla timmar idag? Pratade med Fredrika en stund i alla fall, kommer bli en mycket bra helg.

Nu ska jag kika på oth med min lillebrooor, sedan slå en pling till min pojkvän och se när han kikar förbi!

Puss

ledig


Jag har precis tränat, är helt slut. Trodde jag skulle få ett sammanbrott när jag kom hem, dörren var låst, inga nycklar. Plingade på dörren, min pappa är inte snabb på att knata från soffan till dörren, nejnej, då var det kris för mig. Var snuskigt hungrig, trött och grinig som blir följden av det. Meeeen, tillslut öppnades dörren, åhh! Slängde mig i duschen, sedan fick jag mat, mums. Nu är jag pigg och rätt så glad, har fortfarande labrapport som tynger ner, men kommer inte på något mer så sätter nog punkt nu.

Efter träningen kläcker Emma:
- Jaa, det var dom första metrarna jag gick  idag i alla fall !

Sov gott !

you're nothing but a womanizer

Fredrika om jag är kär:

vet du vad? i helgen kommer jag till dej :) <3


jag är kär

kär och lycklig. När vi stretchade efter träningen så var det lugn och skön musik som spelades, typ Eva Dahlgren och så vidare.. Riktiga kärleksballader i alla fall. Då kom jag att tänka på att jag är riktigt lycklig. Ja, mina vänner och min familj mår bra, jag har en riktigt fin och underbar pojkvän och massa goa vänner. En befinner sig dock alldeles för långt borta för tillfället. Ganska ofta faktiskt. Det är inte många gånger jag verkligen tänker på mitt liv, det bara rullar på liksom. Det kan vara bra, då tänker jag inte på hur mycket jag verkligen saknar min bästa vän. Ibland rinner det bara över, oftast när jag precis gått och lagt mig, men det är skönt att bara ligga där och gråta, inte för att det känns så mycket bättre, utan för att det är skönt att få ur sig det för den där gången.

Hur som helst, klurar på labrapporten nu, snart klar, endast diskussionen kvar, det är där kluret börjar.
Annars väntar jag på att klockan ska ticka iväg till nio eller något, då ska jag åka till Stefan, kanske till och med får övningsköra dit ? Kanske inte i halkan.

/ Chatrine

lördag

Har tillbringat mestadels av dagen hos farmor, middag, firande av henne och tårta.
Satt och spelade lite poker med min bror och kära kusin. Jag hade flyt och vann första omgången.
Jag hade även nästan alltid ett ess på handen.

" Åhh, vilken fuskare där, jaa man kan ju verkligen ge uttrycket 'ett ess i rockärmen' ny innebörd "

Kläcker Felicia ur sig ;-)

this is the life


Bonjour !

Idag är det onsdag, vilket innebär torsdag imorn och fredag snart !
Har varit på riktigt bra humör idag, till och från förstås, på grund av matteprovet.
Fick tillbaka det idag och JAAA! Det gick bra bra braaa ! Jag är riktigt nöjd! Visst, kunde varit bättre, såklart, men för att vara jag så är jag riktigt glad! I alla fall, fikade med mor och bror efter skolan. Eje's var ganska fullt så blev ingen vit ring idag :-( Men, det andra dög det med. Sen har jag promenerat en sväng med min kära pojkvän, lagat god mat och vandrat vidare till Maxi med mor och bror, akut handla block till skolan. Dagens shoppinglista det. ;-)

Nu ska jag försöka skriva klart friskvårdsplaneringen sedan unna mig något one tree hill avsnitt!

mycket love!

kärlek



advent



Fick nyss veta en riktigt kul sak !
Var inte så förvånad om jag ska vara ärlig, tjejen är ju ganska självklar tycker jag :-)
Kommer i alla fall bli en bra advent och förhoppningsvis en bra lucia ;-)

daddy cool


Måndag, en ledig sådan med, inte illa!

Igår var det lite släkt här på middag, kombinerat "farsdagsfirande" med pappas födelsedag, som är idag, grattis pappsen :-)

Hur som helst, det har varit en lugn och fin helg. Lite för lugn nästan, bara tagit det piano, så kände mig nästan som en apa i en bur förut idag, men nu har jag tränat så det känns lite bättre! Annars har jag pluggat en del, inget vidare, men inte något större val, faktiskt.

Nej, dags för matematik och senare är det tv-mys som gäller.

au revoir !


lördag


Bon soir!

Fick kliva ur min varma, goa säng redan halv 9 imorse, öppet hus var på gång och jag kände för en promenad denna morgon, riktigt härligt. Dock ganska bistra miner från Stefans håll, men då får det bli din egen business ;-)

Väl nere på skolan fick vi börja med att hämta 4,6gradigt vatten från den otroligt fräscha ån/älven varnan. Yummie, så det stod vi och trixade med ett tag och huttrade måste tilläggas.. Sedan laborerade vi inför camilla och lite föräldrar och annat nyfiket folk, vilket inte var en stor folkmängd. Rätt skönt, fick tid till att hämta godis och spana på lite andra aktiviteter!

Hemma nu, inväntar food och pluggar matematik, vilket rogivande lördagsnöje, men har redan fått en bra dos av oth innan jag kom igång. Men ska i alla fall till min goe och kolla på film och mysa sedan!

trevlig kväll!

Christmas dinner


Nu är det snart slut på en dag till, en fin dag.
Ganska så lugnt i skolan, var på fokus framtid, vilket var riktigt bra. Hade förväntat mig 90 minuters tjat om framtiden, välj nuuuu.. typ, men icke. Det var lite olika "aktiviteter" och de berättade om ingengörsutbildning, olika branscher och så vidare. Intressant, ett frågetecken mindre inför framtiden nu i alla fall!

Efter skolan åkte jag hem till olycksfågeln, som var ihoplappad och go, som vanligt!
Blev riktigt orolig igår kväll, men som tur var skrev Ellen sms och uppdaterade mig om läget, så gulligt!
 
Fick stressa vidare hemåt efter ett tag, undervisning av matematik hos min & Felicias tremänning, Maria! Hon är go!
Blev lite matematik gjort, diskuterade ganska mycket om framtiden och universitet. Jag vet verkligen inte vad jag vill göra.
Inte än, men snart hoppas jag!

Imorgon är det fredag, skönt. Men har mycket plugg att göra i helgen, så blir väl inte så mycket annat inplanerat, tyvärr.
Nu ska jag skriva mer på engelska arbetet, Christmas food, just nu ;-) Åh vad jag längtar till jul, farmor hade ju till och med julstädat ;) " nu ska jag bara frosta ur kyl & frys, sen kan vi baka lussekatter "

PUSS

arkimedes!


Efter en god natts sömn, om än lite för kort, steg jag upp fräschade till mig, kvart i åtta kom jag på "Valet, just det".
Hade ju så fint påminnt mig själv kvällen innan att inte glömma att kolla hur det gick, kom på i sista sekund, brabra!

Förövrigt en ganska vanlig dag, kändes som att den aldrig skulle ta slut, i skolan, men den gjorde det. Nu sitter jag dock här, matte, kemi och fysik. Böckerna ligger i en stor hög, en deprimerande hög. Jag vill tillbaka till högstadiet, när det räckte med att läsa en text några gånger och sedan förstod man allt glasklart, svårare dessa dagar, usch usch. Måste ta tag i det här nu, men Felicia kom på en fin idé så nu har vi en deal imorgon :-) Hoppas på mirakel om inte annat!

Snart ska jag åka till mormor, middag serveras klockan 16, tidigt men jag antar att det kommer vara gott som vanligt, till skillnad från skolmaten, idag, pasta-carbonara, som Louise uttryckte sig,  " min mat ser begagnad ut". Mycket frääääääääsch, men mkt frukt i alla fall, banan smörgås är gottttt!

Ska väl egentligen sitta och räkna ett antal uppgifter, men jag förstår dom inte... Nej usch jag vill inte mer, hade varit gott med en upplaga med FYSIK FOR DUMMIES ;-) från Lars Blomgren !

Nu är det hög tid för en frisk höstpromenad till mormor, au revoir!

glad tjej !


Oh, sitter här och inväntar träningen, det är kallt ute, inget vidare.
Målade mormors naglar rosa förut " är det inte för skarp färg tycker du ?" Hihih, söting!

Jag är på bra humör nu, men tänk att en så liten enkel mening som  

du är så underbar !

från någon man älskar kan göra så humöret stiger ännu mer och ett leende befinner sig på läpparna så fort.
Jag är glad glad glad !

nu ska jag byta om & sedan åka och träna.

Förresten, en grej som inte gör mig lika glad, bilister som inte vet vad blinkers är, jag blir så arg, skulle underlätta en aning faktiskt, idiotas ;-)

tjipp och hej !

panic at the disco!



my god, känner mig överhettad, har legat och läst lite, under en varm lampa, jösses. Blir duschen snart i alla fall!

Åhh, älskar min kusin, helt galen, vem annars får sådan aggression att man tar av sig sina 11 cm höga, vassa high-heels och börjar (försöka) hugga efter en person, HAHAHA. Roligaste jag hört på länge! Fick många härliga skratt under den otroligt näringsrika lunchen, uhhh! Efter det masade vi i alla fall iväg oss till familjen Lillja, inte en lugn stund i det huset när Freddie är in town, packningen, stressandet, paniken, oh de la ly. Jag älsker't !

Städade i alla fall mycket bra hos farmor, fast har inte tänkt mig en karriär inom städyrket i alla fall. No way in heaven ;-)

Imorgon börjar allvaret, segt med alla prov och inlämningar nu innan christmas, men ska ändå, på något litet sätt bli skönt att komma igång med lite rutiner, göra något på dagarna liksom, sysselsätta sig och inte bara glida runt.

sov gott!


yesterday..

all my troubles seemed so far away..

Ja, hade det riktigt kul igår. Började hos Fredrika med henne, Johanna & Louise, fixade iordning oss, åt lite ost och kex som Lotta kom upp med, mumsigt! Sedan anlände även Alexandra, Robin, Josef & Olle. Då for vi iväg mot hultet!
Rooligt, dansade och härjade runt ;D Men tiden går fort när man har kul och rätt som det var så hade alla jackor på sig och skulle gå, lite synd, men kanske bäst med tanke på att mitt tillstånd inte för så sött just då.

Kom hem i alla fall. Herregud, idag följde jag Stefan en bit hem och det har nog aldrig varit så skönt med frisk luft tror jag.
Helt underbart, kommer säkerligen åka på öroninflammation, så får traska iväg och hämta vantar hos Emma, diverse saker hos Fredrika innan hon åker tillbaka, städa hos farmor med felicia. Men innan dess så tror jag att en stor fet moppemeny skulle sitta fint, är så sjukt sugen på pommes frites ! UUUHH!

Nu ska jag hinka vatten och vila upp mig för morgondagen. Tillbaka till verkligheten. Lovet har varit bra, men underbart är kort. Ett fint citat jag hörde igår eller förrgår och fick mig ett gott skratt med tanke på ämnet ;-)

PUSS


parteeeeeeej

aloha !

Nu är både farmor och mormor här, har nyss ätit lite mat, dom små damerna diskuterar allt mellan öppettiderna på maxi och att det är en mild alla helgona ;-) så söta äroom!

Igår var det micket trevligt, fixade och trixade hos fröken Jonsson, eller miss Zorro, alltid utrustad med en.. PURJO!
När alla tjejor var klara traskade vi uppåt till Erika, som hade fixat jättemysigt i sin källare, tack för en kul kväll alla!

Mjaaa, snart är det väl dags att fixa inför kvällens äventyr, ska befinna mig hos fröken Lillja klockan fem, sen kör vi!
Har även en kavaljer kvällen till ära, sooo nice!

ja, lär väl träffa en del goodies ikväll, om inte, ta det lugnt i halkan !