Hallelujah!

Guess what?

I passed the CAE-test. Tonight I will be celebrating with my lovely friends and drinks!

 


Keep dancing on my own

29 Juli,

Jisses, om denna sommar gått fort? Alldeles för! Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag gjort under denna sommar som överträffat sig själv, ja, inte just nu, men fleeera fina veckor har vi svenskar haft. Jobbat mycket har jag gjort, vilket har resulterat i en kost som inte är särskilt nyttig under en period av året där jag redan ligger väldigt mycket på latsidan, dock blir mina cykelturer mer och mer lika spinningpass beroende på hur jag ligger till med klockan. Gotland har jag spenderat ungefär en vecka på, om det var underbart? Mys med liten fin kusin, härliga släktingar, promenader, solsken och stranden samt shopping på gotländskt vis, vilket för mig innebär fiiina ringar. Senaste veckan har jag varit ensam hemma eftersom resten av familjen har besökt min morbror och hans båt i Stockholms skärgård. Om jag är avundsjuk? Jag faktiskt haft en mysig vecka hemma, vädret och mycket jobb till trots. Min pojkvän har varit med mig eftersom jag är alldeles för harig för att sova ensam plus att jag är mörkrädd, ingen bra kombo. Vi har sex stycken igelkottsungar som är inneboende under vår trappa ute, såå söta. Fick rädda en stackars krake igår som krypit in i en plastpåse. Jag har blivit med Clubmaster, fyndat fina klänningar och skor på rea samt umgåtts med söta vänner. Det och lite mer har min sommar bjudit på so far. Till helgen ska jag på mitt livs första bröllop och det ser jag fram emot. Imorgon ska jag ut och gå med mammi, som jag, trots våra mor-och-dotter dispyter vi har ibland, saknat mycket kände jag nu när de är hemma. Fick fin concealer och duschcrème som liten "souvenir" från Stockholm och under kvällens kopp gröna té berättade de om sina dagar, love them!


sunday

Nu är min powerpuffpingla hemma från Halmstad och jag från Gotland. Kvalitetstid med godis och film väntar, men först skall jag se om mitt hår mår bättre efter en inpackning. Det är trist att mitt hår inte är lika förtjust i sol och havsbad som jag är!

bara lukten gör mig svag

men jag vågar inte väcka dig. Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så. Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på. Genomskinligt grå blir jag utan dina andetag. 3 år med en pojkvän som är en av de finaste människor jag mött ♥ Jag är lycklig.


Destination Gotland


Efter en nattlig båttur över till Underbara Gotland och en god natts sömn, några timmar i alla fall, vaknade jag av att fåglarna kvittrade och att det var liite för varmt i mitt rum. Hello sunshine! Efter frukosten kom min lilla kusin och morbror hem från simskolan de varit på i Visby och kort därefter begav vi oss mot Gotlands egna riviera, Tofta strand. Vad kan jag säga? Jag, som arbetat som en tok under sommarens inledande veckor, njuter av varje sekund här på Gotland. Mysig släkt, vackert väder med 25 grader i Havet och farligt god mat.

Nu ska jag ta kvällen, imorgon väntar en ny dag som skall inledas med en promenad till Toftas stenungsbageri och sedan hoppas jag på beach och Visby!

Puss

Stockholm



Stockholm med min fina kusin var underbart. Vädret var fantastiskt och Stockholm har nog aldrig varit så vackert som det var då, på min nittonde födelsedag, när jag blickade ut över allt underbart från Solliden den 29 Juni. Mina nya fina ballerina invigde jag dagen till ära, som ni ser färgar de av sig ;)


Utan era andetag



Simply the best


summertime


Som ni märkt har jag inte varit särskilt aktiv här, fint väder, jobb, vänner, student och midsommarfirande har tagit upp en del av tiden och jag har heller inte känt mig "mogen" för att skriva om studenten eller balen än eftersom det inte är något som jag kunnat smälta! Hur som haver! Här är mina ord på det hela!

Studenten

Det var en nervös tjej som inte kunde sova många timmar natten innan dagen D. När klockan ringde flög jag upp som ett skott och började mina förberedelser och fick några små, fina presenter att använda dagen till ära och biljetter till Mamma Mia i höst. Fantastiskt! Champagnefrukosten avnjöts hemma hos Axel med fina NV3 och massa mousserande bubbel och gott tilltugg. Efter en promenad i regnet landade vi för sista gången på vackra Brogårdsgymnasiet med mingel, mösskrivning, fotografering med mera. När lunchen ätits i matsalen, sista måltiden någonsin i den matsaen, fick vi betygen av vår klassföreståndare Robert och sedan gick, i alla fall jag, med nervösa steg mot slutdestinationen i skolan denna dagen, aulan. Efter sånger, gratulationer, stipendier och mösspåtagning var det dags. Tiden flög fram i korridorerna och till sist var det vår tur, det bästa till sist, och vilken känsla det var när dörrarna öppnades och vi sprang ut och sjöng för full hals. Lycka tror jag det kallas! Helt otroligt! När jag blivit mottagen av släkten ute på skolgården märkte jag att jag skakade. Mina ben skakade, armarna skakade och min röst skakade. En adrenalinkick som hette duga! Studenten! Åhh, flaket var en upplevelse i sig jag såå gärna vill göra om och när jag var hemma för att äta och träffa släkten flög tiden förbi och sedan var det dags för ännu mera flakåkning. Vi pausade hos Olle, Louise, Sterner och Sebastian och på alla ställen var det så fint. Simon sjöng på varje ställe och gråten var nära varje gång. Fina NV3. Kvällen avslutades inne på ett kokande Statt. Galna studenter och dans kan väl sammanfatta det hela! Efterräkan hos Louise var något av det mysigaste jag varit med om, hembakta kakor och Asti förtärdes med mina allra bästa vänner samt min pojkvän. Top notch! Taxi hem och sedan sussade jag som en nybliven student och prinsessa!

Studentbalen

Jag vaknade pigg runt elva snåret och började plocka med det som behövdes denna dagen. Frisörtiden hade jag klockan 14 och jisses vad nöjd jag blev med min frisyr! Sminkade mig själv, smått stressad med en sexårig kusin som sprang runt mig samtidigt som jag försökte sätta på lösfransar, en tålamodstestare. Upphämtad blev jag av min stiliga baldejt Sebastian och Dan, för fotografering på Norrgården och sedan begav vi oss till vår fina bil. Regnet öste för övrigt ned och jag var väl lite smått deppig över detta men när vi hade 10 minuter kvar i bilkön sprack det upp och solen sken nästan på oss när vi entrade röda mattan och gick in till Stadshotellet. Åh. Vad är väl en bal på Stadshotellet? Om inte alldeles, alldeles underbar. En fantastisk avslutning på tre kämpiga, men sjukt roliga år tillsammans med NV3 på Brogårdsgymnasiet.

mer pics kommer anlända inom kort ;)