the Weekend


Vi hade fixat en perfekt deal. Kunde endast vinna på denna deal, inte förlora ett öre. Vi hade en perfekt lokal, en grym DJ och två supertrevliga Bartenders som arbetade. Det var en helt toppen kväll, om inte alla studenter, som vi ordnade denna festen för, hade dragit igång ett mantra som löd "Neej, vi ska inte till Statt och studentfesten, det är nog inte några som ska dit". Folk visste om att det var en riktigt grym fest anordnad, perfekt lokal, grym DJ osv, men vad gör man? Man går till The Pub. Det är vad jag kallar otacksamhet och riktig men-är-ni-dumma-i-huvudet-pengarna-går-ju-för-fan-till-BALEN!

Jag är en tjej, som liksom många andra i min ålder, känner en stor press. Pressen kommer inte från mina föräldrar eller från någon annan än mig själv. I skolan nöjer jag mig inte med G, nej jag siktar på de högre betygen. Jag vill att allting jag gör ska bli bra. Nej, inte bra, det ska bli riktigt jävla strålande. Så, i fredags, när det gick upp för mig att festen blev ett totalt fiasko, så blev jag riktigt besviken på mig själv. Jag kände ett stort misslyckande. Efter ett samtal med min pojkvän, då jag var väldigt upprörd, fick jag höra de fina orden Det är inte ditt fel, älskling. Jo, det var mitt fel. Mitt stora jävla fel. Allting var mitt fel. Allt. Allt. Allt. M i s s l y c k a n d e. Jag var, vad man skulle kunna kalla, knäckt. Jag ogillar misslyckanden skarpt, speciellt när det är mina egna. Men, efter viss övertalning, så gick det upp ett ljus. Det var inte mitt fel. Vi i balkommittén hade arrangerat en fest, som hade blivit grym om de klipska studenterna i Khamn hade pallrat sig dit. Men, nu visade det sig att The Pub & Mastmagasinet (inget ont om dessa uteställen, de är trevliga), som finns kvar varje helg, var snäppet vassare.

Så, jag är inte bitter, jag är endast lite chockad och besviken, på att människor, och framförallt studenterna i lilla staden Kristinehamn, inte verkar veta så mycket bättre än att detta var en win-win fest som blev ett fiasko.

Nu ska jag dock fortsätta min fantastiska dag här i Halmstad, OS final i hockey visas på TVn och imorgon är det jag som ska låsa in mig i lägenheten för att slutföra ett PA.

Njut av ett efterlängtat lov.


take me away


not my day


Idag har inte varit någon bra dag. Jag hatar dagar som dessa, ingenting går som jag vill. Jag har velat lägga mig på backen för att sjunka igenom till okänt ställe, ett svart hål kanske? Jag har velat ställa mig och skrika och gråta tills jag inte längre orkar. Ja, inte min dag helt enkelt, även fast dagen började bra med sovmorgon, god frukost och solskenspromenad.  I skolan kollapsade allting. Inte min dag. Tack och lov så har mina fina väninnor fått mina mungipor att ändra riktning och nu känns allting så mycket lättare. Så länge ni är med mig. Kärlek till er vänner!

Nu ska jag sova och hoppas att det kommer bli en bra dag imorgon!


Studentfest 26/2



Ni missar väl inte studentfesten 26 februari. Stadshotellets källare är platsen även denna gång och givetvis blir det succé. 75 kr kostar förköpsbiljetterna som säljs på Pressbyrån och vill man betala i entrén kostar det 100 kr, men vad gör det?  Hälften av intäkterna från biljettförsäljning och entré går till studentbalen 2010.

Be there!

love

Tackar mina finaste pärlor Fredrika & Felicia för ännu en lyckad och fantastisk kväll tillsammans med er! Ni är världsbäst!

 

Nu ska jag åka till min älskade pojkvän som jag inte träffat under helgen!


dresscode


Ikväll är det event hos min kära Fredrika, som hon så fint uttryckte sig. Dresscode klänning, svart klänning till och med och en liten fågel har viskat i mitt öra att det bjuds på ost, vin och druvor. Kommer bli fantastiskt mysigt med mina stjärnor ikväll!


trött tjej säger hej



Nu är det bara att vänta och se.

Vänta och se. Godkänt och jag säger hallelujah!

Efter många koppar té och mycket snicksnack med min kära kusin så ska jag nu knyta mig, mina ögon går i kors och mina linser är inte trevliga mot mig. Imorgon blir en bra dag, fredagsmys och jag skall träffa min bästa vän!


good girl

 Vem upptäcker det första hon gör när hon öppnar sin kalender imorse att det var sista anmälningsdagen till högskoleprovet igår. Well done Chatrine. Duktigt! Mycket bra planering där!

 

Fan


Valentine's day


Idag är en dag som kan tyckas vara väldigt komersiell och onödig och till viss del håller jag med, handeln tjänar säkerligen stora summor på massa krimskrams som säljs inför 14/2. Samtidigt älskar jag denna dag, en dag för att visa uppskattning. Jag diskuterade detta med min pojkvän igår och han tyckte han fick sig en känga om att han inte visar uppskattning, så är dock inte fallet. Jag får och visar uppskattning många, många gånger, vilket är underbart, men jag menar bara att ibland kan det bra att ha en dag då man tänker lite extra på sina nära och kära man har omkring sig. En liten lapp med några fina ord till sin älskade, ett kort till sina föräldrar, en ros till syskon, en hemlagad middag till familjen eller ett nystädat hus. Små, enkla gester är oftast de finaste. Jag själv fick en alldeles underbar frukost på sängen av min pojkvän när jag vaknade, trött efter en natts arbete och ont i halsen. En kopp té med honung,  två havrekakor och två geléhjärtan. Made my day.

Så, visa uppskattning, man får någon att må bra samtidigt som man mår bra själv. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Enkel karma. Love.


poor me


Vad ska man säga, gårdagen i Branäs tog knäcken på mig! Hur trevligt som helst med vackert väder och härligt sällskap! Med tanke på att jag åker snowboard en gång om året så känns det idag. Och igår. Jag har ont precis överallt så det tillsammans med en natt som var hemsk så var jag hemma idag och tur var väl det. Skönt med en hemma dag. Twilight, Desperate Housewives, chips, coca-cola och mys med babe har min dag bestått av. Ganska lagom vill jag påstå, men det räcker med en dag. Imorgon ska jag förhoppningsvis må bra, äta mycket och bra mat, motionera i solsken förhoppningsvis och arbeta på kvällen. Spännande förresten, det där med jobbet. Victoria's secret kommer vara på statt och ha någon show. Hm, time will tell vad som kommer hända!

Nu ska jag återgå till mitt ide och gräva mig djupt ner under täcket. Tackar förövrigt Louise som kom förbi med rosen jag fick av min kära kusin idag, tack Fille!! + extra stort tack för den fina godispåsen hon hade med till mig!

snow white


Jag börjat bli förkyld, inte passande för en skidresa i Branäs och verkligen inte för en sjukt tidig morgon. Kurera mera med grönt té och apelsin. Men det får bli senare, för nu ska jag ta en promenad ner till stan för att möta Elin!


yes yes yes



Maten är på g, Branäs kommer bli toppen på torsdag och några dagar i Halmstad med min fantastiska Freddielicious under lovet är spikat. Grrrrrreat!


Best Member of Any Family Ever


Jag har tränat klart, duschat, ätit frukt och kakor samt druckit lite smaskig juice. Jag har alltså ny energi. Veckans english writing är på G, best member of any family ever, competition entry. Jag måste säga att jag tycker det är ganska rogivande att sitta och skriva, engelska är kul, men, det är riktigt svårt att hitta ord som passar och svårt att formulera meningarna så fint som det ska vara för att vara värdigt the best member of any family ever.

Jag klurar vidare, au revoir!

jewellery


Fredagsfikan med min pojkvän är avverkad, nya smycken har fått komma hem till mig. Rea är kul! Jeansen är utbytta mot mjukisbyxor, kavajen har fått vika undan för en skön, varm kofta och håret är uppsatt i slarvig knut. Det är som det ska vara, nu ska jag krypa ner under en varm filt, skumläsa igenom ELLE och vänta på att maten ska bli klar. Nu är det dags för fredagsmys.


the school


Jag skulle vilja påstå att det inte är helt ultimat att ha en fysik breddningslektion 14:40 - 16:10 en torsdag. Inte heller att visa en film om något som är så otroligt stort och svårt att att greppa som relativitetsteorier. Jag ville lyssna och lära. Mina ögon ville inte vara öppna.

Fredag imorgon!


charlestown


Idag var jag ledig, så min pojkvän och jag passade på att styra bilen mot Karlstad för en shoppingdag. Min shopping: ett paket hårsnoddar från H&M för 19:50 kr. Ekonomiskt och bra. Dock blev det desto mer fika och mys. Fin dag med fin pojkvän.