05. Vad är kärlek?


All you need is love.

Kärlek för mig är så otroligt mycket. Jag ger kärlek och får kärlek på så många olika sätt och av så många olika människor i mitt liv. Min fina familj och underbara vänner ger mig en sådan kärlek som får mig att känna mig älskad och uppskattad, och inte minst trygg. Min pojkvän får mig att känna mig som the only girl in the world och jag vill att han också ska känna så från min sida. Fina ord, varma blickar och massa mys är kärlek men också den kärlek jag känner för mina fina arbetskamrater på Upper Crust, utan dem skulle jag aldrig någonsin orkat vara kvar här så länge, speciellt inte under de stunder då hemlängtan sätter in och jag verkligen inte orkar jobba mer en morgon klockan 7:00. Så mycket glädje jag upplevt med alla där, och lärt känna så många härliga personligheter under dessa månader, fantastiskt! Jag känner kärlek för min fina s to the ambo Johanna som alltid finns här i närheten, antingen för att agera klagomur, bollplank eller bara för att kunna sitta och skratta eller jubla när någonting äntligen fungerar, tvn är ett fint exempel! Mange takk till alla som fyller mitt liv med kärlek!

04. Vad bjuder jag på för mat?

Kära vänner.

Jag vill såå gärna vara duktig på att laga mat och baka. Men sanningen är inte med min vilja. Jag kan allt slänga ihop ett par farligt goda muffins och få till en kladdkaka. Eller göra min paradrätt på 10 minuter, kyckling, wokgrönsaker, ris och lite crème fraiche och sweet chilisås. Men det är att slänga ihop, det är inte att laga... Däremot lyckades jag med en finfin köttfärssås efter ett försök som inte smakade himmelskt. Så vad jag bjuder på när jag vill få till en trevlig kväll framför middagsbordet. Tjaaa... säkert hemmagjord pizza, för det är snabbt, enkelt och SÅ mycket godare än köpt pizza. Dessutom så vet jag ju vad som ligger på den, så att säga.. Men, vill ni ge mig en omtänksam gåva någon gång som ni själva får ut av senare? Matlagninskurs! ;)

PUSS

03. Mina föräldrar

Mina föräldrar är helt fantastiska. Jag har haft en underbar uppväxt som jag verkligen längtar tillbaka till, allting var så mycket lättare. Jag kan utan tvekan säga att jag inte kunde fått en bättre start i livet och heller inte någon tryggare, allt tack vare mina fina föräldrar!