You better shape up, cause I need a man

 

 



Outfiten för imorgonkväll är fixad.

Nu ska jag bara övertala min älskade karl.


heal the world

samtal med min kära vän F

F - jag & mamma ska på healing snart.
C - hahahahaaha
F - mamaaaa, hon skrattar.... Nu måste du också följa med..
C- hahaha, neej.. ska äta snart. hahahah
F - ja, men du hinner, det är vid sju 
C - haha, neej det gör jag inte
F - Jo, det är bra för dina studier, nästa gång måste du komma


feed me

Vad ska man säga?

Toppen kväll igår med trevliga och heltokiga tjejer.

Jag är hungrig som en gnu, en vinare igår, ingen frukost imorse resulterade i kakor till lunch, muffins, crackers, chips, saft och té till mellanmål. En banan innan träningen. Jag är slutkörd nu.

Så nu väntar duschen och en ett rejält skrovmtål innan jag beger mig till Lilljas, drop in och öppet hus. HURRA JAG ÄLSKAR LOV!

en sak till. Jag har klippt mig. Det är inget speciellt. men det är i alla fall fräscht nu. hehe. nästan. Bara lite slingor som fattas.

Och en sak till. Min söta kusin Fillekillen kommer ikväll. Tjodelu!

Oktober

             

Fredag; Mys hos min Fredrika med fina väninnor. Idol, glögg och cheescake
Lördag; Loppis med farmor & kusin, kikade på gamla fotografier och sedan fest med pärlan-tjejerna och mastis
Söndag; Walk of shame från fredrika, raka vägen ín till lilla konsum och inhandlade chips och coca-cola. Stängde in oss med Coco Chanel, inte coco AVANT chanel. HAHA

Nu ska jag handla med min man, håller ögonen öppna efter en virknål. Tror det är bra för en fortsatt harmonisk höst!

alla tiders


Dator är kirrad - imorgon hämtar jag den, helt iordningfixad. Lyx.

Ett av två prov är avklarade, sista imorgon. Efter det ska jag & min kusin få naglarna fixade. Vardagslyx så det skriker om det.

På torsdag kommer min vänsing hem. Lyx som inte händer alldeles för ofta :(

Snart ska jag träna och rensa tankarna. Lyx för själen.

Ikväll kommer min pojkvän hit. Lyx.

Lyx hela veckan. Lyx är inte så svårt ? Lyx är väl vad man själv anser att det är ?

What is your luxury?


fettfäktarna


Sagt i Camp Gustavsson/Bäckström

B : Men, vad ska vi göra ikväll då?
G : nej, jag vet inte riktigt, vad tycker du?
B ( sades med otroligt plågad röst ) : Jag vill nog inte äta godis ikväll igen..
G : ?! ?! Vem har sagt något om godis lillevännen?

livet har sina goda stunder
;)


theese streets will make you feel brand new


God kväll!

En alldeles lagom lördag går mot kväll. Jag ska hem till min älskade olycksfågel och pyssla om honom lite, kraken fick åka till sjukan i Kga igår, helt uppspänd på nackkrage och allting, fy. Det var inte kul att se min fina så! Men nu är han hemma som sagt, så ska ta med mig en godispåse och The Godfather.

Så, en lugn kväll. Blir bra det, för nästa helg vankas festligheter och min bästa vän kommer hem. Det gillar jag. Har saknat Fredrika riktigt mycket, min fina fina Fredrika!

Puss!


it's a lovestory


Hola!

Hade en riiiktigt härlig sovmorgon idag, var för trött och behövde studera idag, så inget universitet pour moi, däremot mys med min skatt. Kikade på dator förut, hur många gånger jag gjort det vet jag inte, men på måndag ska de få in någon ny, så väntar ännu lite mer. Förhoppningsvis så köper jag en på måndag.

Anmälde mig nyss till 2h spinning. Vad tänkte jag på?! Kommer kola vippen. Men om jag inte gör det ska jag kika på hockey. Om jag lyckas ragga sällskap vill säga :)

Bäst att trycka i sig mängder av energi så jag orkar spinningen sen,

au revoir!

som en blixt från klar himmel


Igår när jag tog en frisk kvällspromenad under stjärnorna tänkte jag lite. På framtiden och så vidare. Då slog det mig plötsligt vad jag vill göra nästa höst (förutom att åka till London för att vara au-pair) : Jag ska se alla serier jag missat, som  jag inte kunnat följa på grund att jag gått NV-programmet i tre år. Tänk er, en hel höst fylld med Sex and the city, One tree hill, Gossip Girl, Desperate Housewives...

åh!


give it to me

En lite morot så här när jag pluggar.

YAMMIE!

 


sin sin sin


Hola!

Oh, spanade in ett par skor idag. Hur snygga som helst. Grubblade lite över dom, provade och grubblade lite till. Diskuterade med mamma och tänkte behöver jag verkligen dessa skor? Hehe, ja såklart. Men nej. De fick stå kvar på hyllan. Gick sedan ut från butiken och vidare mot nästa butik. Det första jag såg var en tjej som hade på sig the shoes. God, vilken beslutsångest. När jag väl skulle köpa dom hade de inte storlek 39. Attans. Vill du att jag ska kolla om någon annan butik har dem ? Ehhh ?! Ja. Åh, och nu är de mina! Tjuhu!

Håller förövrigt på med att skriva ett brev. Härliga Cambridgekurs! Fast lite kul är det. Mitt största problem är faktiskt, i detta fall, att jag skriver för mkt. 220-260 ord ska det vara. Just nu är jag uppe i 219. Jag har inte ens hunnit till första delpunkten. Så nu ska jag slänga mig på cykeln till maxi och inhandla glass. Min pojkvän kommer hit ikväll och då måste det vara uppbunkrat med sötsaker. Åh, kul att träffa honom igen efter helgen. (Ja, det där lät väldigt fjortis, men det blir så mkt roligare att träffas när man inte setts på ett tag)

Puss!

Strålande dag


Bonjour!

En solig dag i storstaden är snart slut. En god middag hos morbror och familj har ätits, efterrätt har avverkats och godis inhandlats. De sitter för stunden och ser på fotboll, inget som intresserar mig så mycket, Lillkillen sover snart och jag sitter här, trött i benen efter en lååång och fin dag. Saker som bör nämnas är att ; Jag körde från Kga till Västerås (Pappa ville se om det var "halt" innan jag fick köra), Jag som inte skulle shoppa fick med mig lite smått och gott hem, dock inte det jag behövde, som var vantar, jacka och skor. Mamma tappade bort en påse, hehe, synd på så fina blusar. Filip försökte ta livet av sin stackars stela 18 åriga kusin, att bli kittlad under foten SAMTIDIGT som man står upp är inte piece of cake.

Nu ska jag kila till godisskålen och sällskapet. Imorgon verkar det bli en snabbtur i city igen, hurra, innan jag kör hem till Kristinehamn igen!

Ha en trevlig lördagsafton!

it's Britney bitch


God förmiddag!

Har en härlig sovmorgon för en gångs skull. Men inte har jag legat på latsidan, nänä. Jag steg opp 8:00 för att äta god frukost, men vart var honungen? och för att plugga fysik. Prov imorgon. Bådar inte gott.

Nu ska jag snart ner, äta något brunchliknande kanske? Sedan trippa iväg till l'école.

Nämnde jag att jag är glad? Mot alla odds, hehe. Britney spelas på hööögsta!

Ha en trevlig tisdag allesammans!

party



Bonjour!

First of all. Tack alla goodies för en mycket trevlig lördagskväll. Myskväll hos mig, sedan taxi till mastis och daans. Riktigt bra kväll. Alldeles lagom. Not too much liksom. HAHA. Luckily. Min pojkvän hämtade upp mig Basse et Johanna, skönt att få skjuts hem. Kunde inte gå mer än två meter utan att ta till lipen på grund av smärtan i mina tossingar. Men vad är väl en kväll på Mastis ? ;) Hahaha.

Nu ska jag begrava mig i skolböcker, franska, engelska och fysik. Inte helt kul. Ska även hinna med promenad och fika med Emma, som fyller år imorgon!! Kanske spinna ? Kanske titta på hockey i Kristinehamns ishall ? Den som lever får se. Nu ska jag kila.

Au revoir!

with a love song that he made


En torsdag går mot sitt slut. 1 Oktober är det och det har tydligen snöat på sina håll här i Värmeland. Jag vaknade dock med regnsmatter mot mitt fönster och drog en djup suck. Hade lyckats ställa klockan på 8:30 ?! istället för 7:30. He he. Tur att min mamma gal som tuppen på morgonen. KLOCKAN ÄR KVART ÖVER SJUU NUU! Hon är så söt.

I skolan avverkades två lektioner och sedan avverkades tre hus och dess garderober. Spexfoto var det somm gällde. NV3:s tema? ∏ såklart. Allas vår favorit. Jag var pi-rat. He he. Papegoja och rutten tand. Allt för konsten.
Jag gillar att klä ut mig. Mer temafester!

För stunden lyssnar jag på Romeo and Juliet med Dire straits. Vet nog ingen mysigare låt. Kanske för att jag & S brukar lyssna på den i bilen. Jag gillar att åka bil med honom, Romeo & Juliet. Det är mys. En annan sak jag tycker om att göra är att söka på bra låtars texter och att sedan sitta och verkligen analysera och läsa texten. Vilket min pojkvän ofta retar mig för " Har du varit inne på letssingit nu igen och lärt dig texten? " Jaa. Kanske det, men jag gillar det. Det är lite av min hobby. Att kunna låttexter jag gillar. Ordagrant. För några år sedan lärde jag mig We go together som är med i Grease. Alla verser.

When we go out at night
And stars are shinin' bright
Up in the skies above
Or at the high school dance
Where you can find romance
Maybe it might be lo-oh oh oh-oh oh-ove

Ra-ma la-ma la-ma ka ding a da ding de dong
Shoo-bop sha wad-da wad-da yipp-it-y boom de boom
Chang chang chang-it-ty chang shoo-bop
Dip da-dip da-dip doo-wop da doo-bee doo
Boog-e-dy boog-e-dy boog-e-dy boog-ed-y
Shoo-by doo-wop she-bop
Sha-na-na-na-na-na-na-na yip-pit-y boom de boom
Ra-ma la-ma la-ma ka ding-a de ding de dong
Shoo-bop sha wad-da wad-da yipp-it-y boom de boom
Chang chang chang-it-ty chang shoo-bop
Dip da-dip da-dip doo-wop da doo-bee doo
Boog-e-dy boog-e-dy boog-e-dy boog-e-dy
shoo-by doo-wop she-bop
Sha-na-na-na-na-na-na-na yip-pit-ty boom de boom

Ett smakprov. Imorgon är det helg. Mycket plugg väntar men även trevligheter, såklart. Nu ska jag ringa min Romeo.