ohh




Tog mig en härlig promenad imorse, traskade ut till ode baltens och Felicia.
 Törnrosa sov fortfarande när jag anlände så vi har segat lite här, kollat diverse armband och tillbehör inför morgondagen, allt medans vi lyssnade på Abba, Madonna,Gwen Stefani och just nu CA, genie in a bottle ;)

Nu borstar hon i alla fall tänderna,sedan ska vi traska mot Lilljan!'


PUSS

mina drömmar


Jag har kommit fram till en sak, lite på senare tid. Jag har i och för sig alltid varit lite intresserad av rymden och stjärnor och så. Som " vad finns bakom/efter universum?" Jag menar, det är ju hur stor som helst, människan har ju bara varit i början av rymden, eller hur är det ? Usch, rymd-frågor tror jag man kan tänka ihjäl sig på. Hur som helst. Jag älskar typ, Armageddon, Apollo 13, Star Wars filmerna osv. Alla med den gemensamma nämnaren rymden. Space:igt, som Louise uttryckte sig igår om rosa nagellack. Jaja. Men en vän undrade om jag inte borde valt rymdgymnasiet istället för natur? Maybe baby. Jag som nästa svensken i rymden ? Lockande ? Mjaa, trivs nog bättre här på jorden i alla fall, när det kommer till kritan.

Har i alla fall nyss kikat på Prison Break, en serie som intresserar mig med, sitter som på nålar hela tiden. Dagen spenderade jag i alla fall med Stefan en stund på staden, sedan Fredrika. Stannade och åt diverse godsaker hemma hos henne ett tag. Emma anlände och vi pratade allmänt om killar, nyår och tjaaa, livet ? Sedan körde ingen mindre än Fredrika Lillja hem oss till Emma, en liten upplevelse i sig. Imorgon åker min vän hem till Halmstad för att fira nyår, men jag deppar inte för det, because vi har storslagna planer när hon kommer hem om några dagar, tillsammans med sin pojkvän. Blir trevligt!

Nu ser jag fram emot att få fira in det nya året med mina nära och kära. Har såklart en gosig planering med min fina. Får se hur det blir med det, förra året fick i alla fall en perfekt start! ♥

PUSS

lördag



Nu är jag hemma igen, borta bra men hemma bäst. Stämmer bra det.
Ska ut och gå med Johanna snart. Får bli en riktig vandring detta, ska bli trevligt!
Efter det har jag planerat att ta ett bad och peela ordentligt. För ikväll stannar jag inne och kollar på film.
Mysigt!


Puss

so this is christmas !


Julafton, juldagen och annandag jul är snart överstökat. Ganska skönt. Med tanke på att jag varit förkyld/sjuk väääldigt länge så har jag inte heller tränat på några veckor. Det är inte så kul, speciellt inte i juletid. Hostan förvärras gånger tio så fort jag är ute och går ungefär, men det har blivit mööööcket bättre!

Hur som helst, befinner mig i Torsby, ett iskallt snölandskap just nu. Säkerligen tio minusgrader eller någonting i den stilen. Åkte tidigt imorse och mellanlandade i ett kaosartat Karlstad, mellandagsrea. Aldrig mer. Sjukt mycket folk, kläder på golven och varmt. Visst, kunde säkerligen fyndat riktigt fina saker, men naah hade inte riktigt orken till det. Kanske några dagar efter öppningen så hysterin gett sig. Hittade i alla fall saker jag var ute efter, två stycken träningslinnen och ett par gosiga hello kitty sockar, dom gamla röda ska slängas nu i alla fall ;-)

Angående julen så har den varit kanon. Trevlig julafton hos Felicia, mat, ris á la Malta, godis och jultomte. Sedan får vi inte glömma Thea heller. Jag fick agera gisslan ett antal gånger, vilket tog på krafterna! Riktigt kul i alla fall. Även fast jag inte önskat mig något speciellt av någon så fick jag precis det jag behövde / ville ha. Perfekt. Inga förväntningar men ändå fullpott.

Nu har vi avverkat två stycken filmer, en vampyrfilm och Love Guru. Ingen av dom var särskilt bra, men något att titta på i alla fall. Annars har jag pratat i telefon med kära Freddie i fem stycken kvartar. Möcket bråå! En till kul sak är att min bror har införskaffat Guitar Hero World Tour. Roligt, no more Aerosmith, inte för att dom är dåliga, men lite tröttsamt efter ett tag med samma låtar.

Imorgon kommer jag hem, då har jag planerat att jag ska motionera med Stefan och att jag ska byta SATC-filmen till Mamma Mia. Fick nämligen två ;-) Perfekt. Så det blir en fin filmkväll!

Pusss!

ihh!


Nu är det kvällen innan jul, wie!
Nästan den mysigaste kvällen på hela året, få gosa ner sig i soffan, kolla på mysiga julfilmer. Ett päron till farsa ska jag kika på ikväll. Hade varit klockrent med Ensam Hemma, den är jul för mig, men icke!

I alla fall. Pepparkakshuset är bakat och står så fint hemma hos familjen Lillja, granen är klädd och lyser fint och klapparna ligger under. Ska bära ner mina så de får lite glans från granen. Annars är det bara naglarna som jag ska lacka röda och julmusten som ska hällas upp. Sedan dyker jag i soffan och inväntar julafton.

God Jul allihop!

i väntan på jul

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Har jag säkerligen, dock inget märkvärdigt tror jag!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, hade ett halvseriöst om att sluta äta godis som alltid, men lyckas som vanligt aldrig!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, nån släkting blev tror jag!
4. Dog någon som stod dig nära?
Min kanin.. ;-)
5. Vilka länder besökte du?
inget annat än kära Sverige!
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Hot summer, som Felicia. Jag är nöjd med det mesta annars, bättre att tänka på det man har än det man inte har.
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Inget speciellt tror jag.
8. Vad var din största framgång 2008?
tjaa..  ingen speciell framgång tror jag.
9. Största misstaget?
Inget större hoppas jag i alla fall !
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nu är jag förkyld, annars ingen större skada skedd
11. Bästa köpet?
 ?
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder eller något annat ytligt..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många saker!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Alla Mamma Mia låtar, underbara!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Går nog jämt upp. Pendelhumöret nummer ett har jag.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Ingen aning.. Man ska ju inte ångra saker man inte gjort ;D
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänka sönder saker. Sluta tänka på allt jag / andra gör.
18. Hur tillbringade du julen?
Ska hem till min käre kusin imorgon !
19. Blev du kär under 2008?
Fortfarande lika kär som innan :)
20. Favoritprogram på TV?
PB & Cityakuten. 
21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, inte hatar. Men kan ju inte vara big-fan of alla här i Världen !
22. Bästa boken du läste i år?

eh kemiboken ? I alla fall den jag läst mest iår! Nej, plöjde igenom många bra böcker i somras!
23. Största musikaliska upptäckten?
Abba pånyttföddes i mina ögon tror jag.
24. Något du önskade dig och fick?
Jag har inte önskat mig något speciellt
25. Något du önskade dig men inte fick?
-
26. Årets bästa film?
MAMMA MIA & SATC-filmen, Helt klart !
27. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var på min brors konfa med släkt, träffade vänner och avslutade kvällen hos min pojkvän med chokladdoppade jordgubbar med champagne (a) Det var en perfekt födelsedag!
28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jaa, absolut. Men det går inte att göra något åt.
29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, familj och Stefan!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
dum fråga! Jake Gyllenhaal och Wentworth Miller, som alltid ;)
31. Vem saknade du?
Karl-Erik och Fredrika väldigt mycket!

lugnet före stormen

Känns det som nu, inväntar lite mat, ska kolla på film och eventuellt baka pepparkakshus sen.
Mysigt. Men när jag skulle köpa glitter till granen fick jag minsann köa läääänge. Mycket folk ute.

Riktigt härlig sovmorgon, väcktes av " det knackar..". Haha då var det mamy som var nyklippt och frågade lite om en plattång. Sov dock vidare sen, goooott! Solade med Freddie sedan. Det var inga fel det inte.

Nu ska jag kika på film med Björn Gustavsson :-)

Heydoo!

our last summer


ljummen kväll
förra sommaren vid piren ute vid Marieberg.
 "  precis som i Titanic "

Jag är fortfarande galet kär i dig.



sunny day

Aah, en tipptoppdag! Gick upp tidigt och fixade lite hot chocolate à la min specialité till min sötnos. När han var ur huset återgick jag till sömnen, kvart i elva steg jag opp och fräschade till mig. Sedan fick jag sällskap till stan och tipsade om en julklapp. Klippte mig, oerhört snabbt, 30 minuter eller något. Rekord där! När jag betalade såg jag en liten tomtenisse som smygit sig tillbaka från sin shoppingrunda, haha. Mötte sedan Fredrika och Pillen för lunch. En stoooor nachotallrik som inte var så jättedelikat enligt mig. Dränkta, mjukblöta chips är big no-no. Det ska vara kriiiisp !

Fredrika åkte nyss hem, jag har ätit årets första julskinka och det var gott. Farmor är här, granen ska kläs och det är jul i vårt hus. Myspys. Om två dagar är det julafton och det ska bli jättefint. Men först är det cityakuten och prison break som jag skall se. Det enda jag följer i tv-väg. Samma kväll. Perfekt. Tror jag får sällskap så det blir kööööööööwwwl !



Puss & Hej

nobody puts baby in a corner


men det är precis var jag sitter, under mitt egendesignade slöjdgjorda lapptäcke i vår underbara soffa!
Kollar på Love actually givetvis. Där min favorit är med, åhh finns det någon stiligare än Colin Firth ? Har zappat mellan det och Harry Potter ikväll! Godis, té och vatten har varit på menyn. Halstabletter med såklart. Jag mår inte bra, har troligtvis feber och hostar som jag vet inte vad. Hoppas det går över fort, men lider väl inte allt för mycket ändå. Härlig hemmakväll är inte fy skam. Men jag hoppas Emma & Freddie har kul borta i Skattkärr ;-)

Make my wish come trueeee..

All I want for christmas
is SNOW !


lördag


Det är snart fjärde advent och det spöregnade när jag cyklade till Fredrika imorse. Ja det var tidigt, hade tänkt gå på loppis, men naa det var julstängt. Attans, blev en runda på stan i alla fall.

Nu ska jag snart till farmor, julbakning på gång igen, godis i mängder skall bakas! Hoppas på smask!

Igår var jag hos Fredrika, räkor och tjejsnack, Felicia kom efter ett tag. Satt och åt i en och en halv timme. HAHA. Helt sjukt vad vi åt, men gott var det! Ikväll blir det säkerligen en favorit i repris, umgås med vänner alltså. Får se, kanske göra det där pepparkakshuset ? :-)

Heydoo!

lov


Det är en helt underbar känsla med lov, så skönt att inte ha några måsten på några veckor nu!
Mötte Stefan efter skolan och fixade smågrejjer på stan, men min telefon var knepig så det blev inte av så mkt. Någon blev riktigt purken men efter lite övertalning följde han med mig hem. Att jag kan vara så charmant ibland (a)

Ikväll blir det nog lite dinner hos Fredrika tror jag. Hoppas löwbäcken hänger på med samt Flé. Fast då är det väl säkerligen inga räkor med i bilden i alla fall. Måste även säga att Johanna har otur, stackare! Synd att inte hon kunde hänga med ikväll.. Well, det kommer fler tillfällen :-)

Nu ska jag kurera mig med té och apelsin. C-vitamin mina vänner, C-vitamin.

Trevlig kväll på eeer va ;-)

happy face


Oh laa laaa, nu är det den efterlängtade torsdagen. Provet är gone going, som säkerligen inte alls gick bra, men vad gör det om hundra år ? Fick i alla fall tillbaka rapporten om reningsverket, och guess what, MVG- ! Jag flög ut ur klassrummet och förträngde det hemska provet på en gång, vilken känsla. Studsade ut från skolan och rakt i famnen på min söta pojkvän :-) Fixade de sista julklapparna och sedan åt jag hos mormor. Där fick jag väl lite av ett energifall och typ somnade i soffan med filt och allt. Hostade som en tok och mormor erbjöd mig mollipekt ett antal gånger ! Mollipekt löser allt enligt henne ! Haha!

Imorgon är det fredag, vilket innebär jullov, ack så härligt och välförkänt om inte annat ;-) Var tänkt att jag skulle baka nu, men med tanke på mitt sjuka tillstånd så köper jag mig nog en gottepåse och myser med framför soffan istället. Dags för lite OC kanske, det var längesedan!


just nu är det inte kul


Nej, nu blir det klagomuren här en stund :

- Jag är riktigt förkyld, snorar och hostar som en tok.
- Jag har fortfarande ont i ljumsken sedan jag sträckte mig på juldansen i måndags..
-Jag borde plugga kemi, men orkar inte.
- Jag kan inte ungefär det som är A och O i kemi, balansera reaktionsformler, i detta fall redox.
- Jag vill absolut inte skriva det satans provet imorgon.
- Åkte bil med Camman till Casco. Jag & Louise var offerlamm och fick sitta fram en varsin tur ;-)
- Projekt i Januari, jag ska vara meterolog ? ;S

Men till de bra sakerna:

- Efter provet imorgon kommer jag vara urlycklig. Då tar jag lov.
- Ska köpa sista julklapparna imorgon = mysigt med julmys.
- Ska förhoppningsvis storbaka massa julgodis imorgon, vilket innebär ännu mer julmys
- Det vankas julfika med klassen på fredag, och sovmorgon, underbart.
- Ska äta foood hos mormor imorgon innan hon far upp till Torsby, hon blir så glad :P
- Jag ska skölja ur min inpackning nu och ta kvällen.

Au revoir !

måndag


Oh, sov till tio imorse, härligt ! Roligaste idag var i alla fall på idrotten, juldans med NV2 är riktigt kul ! Ringdans så att säga!

Nu kollar jag på PB, äter glass och halstabletter, är förkyld. Där fick jag för att jag sa till läkaren förra veckan att jag minsann aldrig är förkyld eller har feber. Hoppas det går över tills nästa veckan i alla fall!

Förövrigt tycker jag att en expedit/kassörska på konsum villastaden alltid är så glad och trevlig. Det är inte dåligt med tanke på vissa andra surmulna.. Vilket jag kanske kan förstå men i alla fall. Var nere förut och köpte risgrynsgröt.
- Jaså, är det tomtegröt på gång ?
- Ja, det kan man väl säga..
- Jaa, men det är gött med gröt ibland !

Hahah, så mysig, " det är gööött ". Var glad heeela, jobbiga långa adlersparregatan hem :-)

god natt!

äkta söndag


Det har det verkligen varit, fick gå upp relativt tidigt för Stefan skulle bli hämtad tidigt, dock inte HALV, utan hel. Mums, missade en halvtimmes sovmorgon, bittert! Men kom igång tidigt i alla fall, pluggade lite kemi och allmänt flöt runt i huset, så typiskt söndag känns det som. Kom ut vid halv fyra i alla fall, tog mig en snabbrunda på stan, hittade julklapp till farmor + mormor, inte illa. Kanske aningen fantasilöst, men dom blir nog glada! Traskade förbi Louise efter det, pysslade ihop en julklapp och fikade lite. Klockan tickade dock fort och helt plötsligt var klockan nio.

Och nu är jag här, nyduschad och sjukt trött kände jag nu när jag satte mig ner. Tidig kväll plus lång sovmorgon imorn. Helt perfekt enligt mig. Snart, oh så snart är det jul, vilket innebär massa mys. Ska troligtvis ut till gycklargränd på julafton och det innebär en riktigt god jul. Felicia och Thea står för underhållningen, såklart. Kan inte bli mycket bättre än så  ♥

God Natt !


Lucia!


God afton!

Har inte varit någon speciell Luciastämning idag alls faktiskt. Gick upp seent eftersom vi kom hem halv tre inatt. Får väl säga Grattis, eftersom Stefans lag vann alltihop! Blev inte som jag tänkt mig igår, istället för att kolla en liten stund så blev jag kvar där, men hade bra sällskap i alla fall!

Började just läsa lite i kemiboken, vilket tråkigt lördagsnöje måste jag säga, men det måste ju bli gjort.
Var nere på stan en sväng förut med Louise och Olle. Hittade lite småsaker som jag ska pyssla med imorgon tänkte jag (a). Nu fattas ju bara julklappar till farmor, mormor, mamma och Marlene. Det ska jag försöka fixa imorgon med. Plugga med. Hm, ja det blir nog bra. Är ju helt underbart med den fina snön i alla fall! Blev nästan blind imorse när jag drog upp rullgardinen, strålande sol som reflekterades i den vita, ljuvliga snön! Åhh !

Ikväll ska jag eventuellt tillaga lite middag och kika på film med min fina. Skräckis vill jag se, barnhemmet rättare sagt!

Puss

friday

 

Började gäspa för ett tag sedan när jag satt nere med mor & far. Jag är helt övertrött och mamma började dansa, as usual, med mig, men ändå. Kurerar mig med kaffe med tanke på att jag ska ta sällskap med Stefan hem sen och vem vet hur länge hans lag klarar sig i lussebandyn. Hoppas dom åker ut snabbt så jag får gå hem och sova (a) Behövs efter denna veckan!

Dagens citat med udda smeknamn från mamma var väl " Hur har din dag varit min pudervippa?"
Helt nytt och skumt uttryck. Hahah.

Hur är det idag min rosenknopp?

Hej min älskade plommonkärna!



neej!


Spillde precis ut ett stort glas mjölk över hela "databordet" och tangentbordet. Lyckat!

i alla fall, när jag kom hem efter skolan idag, trött, sliten och arg. Läste då den dagliga lappen från mamma som hon alltid skriver när hon ska jobba eller så. Då fick jag mig ett stort leende på läpparna vill jag lova. Hon har alltid ganska udda och många smeknamn på mig och Mattias. Typ stinta-linta, skata', skatongen för att dra dom "värsta". Men dagens smeknamn på mig och Mattias var i alla fall " Hej mina skallerormar " Hahaha! Låter ju som att vi är världens hemskaste ungar ! Men, hon är go min mamma !

Natti!

once again


Huh. Idag har jag inte hunnit med att läsa alla dom sidor jag borde läst i kemiboken.
 Skam och Skandal!

Har i alla fall kikat på nobelmiddagen (a) och varit ute på promenad med Johanna, alltid lika trevligt !

Nu är jag deprimeraaaad, my god. Kom precis på en grejj som inte alls är rockig, inte alls menar jag då! Uschfyochblä!
Därför flyr jag till min säng och hoppas att morgondagen blir bra !

Har en hemsk hosta, förövrigt, för er som känner för att anteckna alltså. Riktig rethosta, otrevligt är bara förnamnet.
- Ge mig metylpropenacetalsalicylsyra, tack

HÄÄJ HÄÄJ som cykelmannen skulle sagt !

bah

Eftersom jag gör i princip allt annat än pluggar så har jag även läst mina äldsta blogginlägg.

Feb-mar-april -07. Det är snart två år sen. Det första jag hajjade till på var att jag Fredrika och Felicia var med i nästan alla inlägg. Var en fin tid, umgicks så mycket med dom två, mina favoriter! Varje dag i skolan med Fredrika, nästan hela tiden på fritiden. Träffades vi inte så pratade vi i telefon. Jag härjade nästan jämt runt med Felicia på helger och diverse vardagar. Vi var hemma hos Farmor & Karl-Erik, fikade, hjälpte dom att flytta in i nya lägenheten. Två år sedan är det alltså. Han levde fortfarande då. Allt det där som var så vardagligt och ingenting jag gick runt och tänkte på är idag riktig vardagslyx - Att få det där telefonsamtalet med Fredrika, att gå en promenad och verkligen ha så kul jag bara har med Felicia, så där hysteriskt-galet. Om K-E fortfarande hade funnits. Ifall Fredrika fortfarande skulle bo i Kristinehamn. Ja, jag har verkligen lärt mig att inte ta någonting för givet och att uppskatta mina vänner och min familj. Samtidigt så förstår jag att man inte kan leva i det förflutna, utan att leva i nuet och se framåt.


onsdag!


Vilken onsdag sen, herregud! Fysik, kemi, matte, lunch, matte och kemi bestod dagen av !
Inte så toppen alltså. Fick i alla fall göra en ester som luktade jenkatuggumi sist på kemin, uuh ;-)
Nu är jag helt slut. Läser kemi och somnar till då och då. Lär ju inte gå så bra på provet next week.
Men desto bättre gick NP-matte samt engelska bokrecensionen! Blev möcket glad över båda resultaten, faktiskt. Även om det var riktiga skitsaker jag missade på engelskan, gick väl bra i alla fall !

Förut kom jag på en grej, jag har som mål att gå ur med MINST vg i alla ämnen har jag kommit fram till. Inte helt orimligt, men får väl kämpa på med vissa grejer, typ kemi & fysik, men ska nog inte vara några problem hoppas jag! Ingenting är ju omöjligt!

Ja, blev visst bara om skolan. Men det är väl det mitt liv kretsar kring just nu, tyvärr. Riktigt snällt att slänga in ett prov
dagen innan det är jullov! :(


haaaj

jag såg mamma kyssa tomten jag


Bonjour!

En möcket trevlig dag har det varit. Började inte förrens tio i ett. Hallelujah.
Fick stiga upp efter nio i alla fall för Stefan skulle ha sig lite frukost i magen innan han skulle köra bil.
Så passade på att läsa kemi efter det & slå in lite fler julklappar. Så fint, har en liten korg på mitt rum med dom små paketen i, usch jag är seriöst kär i den korgen. Så fint (a) Vet väl att Fille kommer antagligen strypa mig ímorn men i alla fall. ÅH!

Sedan kom min goe hit igen och lunchade, mamma lagade god pasta & köttfärssås. Sedan var det skola, franska och film där, på idrotten dansade vi, bugg, foxtrot & vals. Så graciöst !

Ska träna senare men först knapra lite mer pepparkakor. Jule-mys (Y)

PUSS

julen är häääär


En riktigt bra dag, må jag säga! Handlade julklappar i Karlstad med the family, stressade som en tok hemma och sedan kikade jag på Luciakröningen, det var grannt. Lite långdraget ibland, men ohh vad jag gillar vissa julsånger, jag menar, vad är en jul utan "julen är här" och ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU såklart, myys !

Nu tänker jag gå ner och äta, för jag är riktigt hungrig sedan ska jag börja med nästan det roligaste innan självaste julafton - paketinslagning!

Trevlig andra advent kids !


saturday!

Igår var det mysigt, rörde mig inte en centimeter från det att jag lagt mig under täcket i Stefans soffa. Kikade på Arn 2 och smaskade gooodis så jag fick ont i magen, lyckat :)

Ohh nu, sitter och avnjuter en god kopp té. Ganska mysigt, har fixat med julgardiner och slagit in julklappar till Thea!
Så en person är i alla fall avklarad, resten kvar. Det är svårt med julklappar. Men vet vad pappa, Yvonne och Mattias ska få på ett ungefär. Sedan är det svårt.

Ska snart iväg kika på höckey, "århundradets match" enligt Stefan, får väl se om den saken, får hålla ett öga på olycksfågeln och hoppas att han inte skadar sig ;-) I alla fall. Ska plocka upp piff och puff på vägen om en halvtimme, så jag kommer ha kul underhållning om matchen skulle vara trist !

trevlig helg!

aj äm in löööve

fina fredag, wuhu!

Lagomt härlig dag, shakespeare in love på engelskan, skrev klart riksdagsmotionen på samhällen och kikade sedan på Don't mess with the Zohan, så himla sjuk film, har redan sett den med, haha.. Sedan var det bara klassråd, där vi fikade och svenska kvar innan lunchen. Kort fysik med borgis med, sedan kikade vi på musikal som estetettorna satt upp. Vad hette den förresten ? Ja, den var helt okej, men jag är fortfarande helt fascinerad över killen som sjöng, ååh, vilken röst och vilket mod framför allt! Jag menar, ställa sig på en scen framför x antal personer och sjunga ensam, det krävs en hel del för att jag ska göra det kan jag ju säga ;-) Hur som helst, han var cute!

Nu dricker jag must, har snuskigt ont i magen, hade det igår och onsdags med, vad blir det? Men var i alla fall hos skolsköterskan idag, har troligtvis fått en inte så mysig allergisk reaktion. Dock inte i klass med mina ögon för två år sedan ! Tack för det i alla fall ;-)

Ikväll ska jag & pappa fixa med gardiner och städa tills mamma kommer hem imorgon, har lovat det (a) Sedan blir det ett tag med dammsugaren, ladysucker någon? på mitt rum. Sedan kommer den goe hit efter hans träning.

Saknar förövrigt fredrika quite terribly nu. PUSS


tummelisa!


Oh fifaaan what a day säger jag bara. Fyra timmars matteprov. Jag satt hela tiden med, och klurade. Gick väl tyvärr inte så bra som jag hoppats på, men får hoppas på det bästa ;-) Efter tiden i aulan var mitt humör inte så sött. Trött och hungrig, vilket innebär arg och grinig, tyvärr. Men stod ut heeela dagen till klockan tre, då traskade jag ut mot utgången och vem ser jag inte då om inte min underbara pojkväään! En liten surprise, då blev jag gladgladglaadast vill jag lova! 


ett stycke godbit!

Blir en tidig kväll, har kikat på lite kemi, prov om två veckor, vilket innebär att jag bör starta pluggandet nu. Oschfyochblee!
Annars lyssnar jag på mysmusik, som innebär Tummelisa låten, den är myspys tycker jag. Älskar tecknat !

Helg imorgon, lovely!

to be or not to be ?


Imorse bar det av till Karlstad för att kika på Hamlet. Först fick jag dock kämpa mig fram i snöslasket och trodde jag skulle komma försent, men icke!

Hamlet var bättre än förväntat, måste jag säga! Kändes väl att jag inte ätit efter andra pausen, sjönk liksom längre och längre ner i stolen. Ångrar att jag inte stannade kvar och kollade mer efter julklappar, men nu blev det som det blev. Sov i bussen och nyss här hemma med! Sjukligt trött är jag.

Snart kommer Stefan hit med min cykel. Får väl uppdatera honom om diverse händelser då, som vanligt! Sedan ska jag på utv.samtal med mummie och daddy cool, med robban granbom!

Kvällen ägnar jag åt matematik med tanke på det 4h lååååååånga nationella provet som väntar imorgonbitti! Men sedan är C-kursen byebyeee i alla fall, en till kurs avklarad liksom ;-) minst 2 kurser kvar nurååå, spännande ;-)

au revoir!

you are not alone

You are not aware
You are not aware how good you are
Don't have to make it so hard
You are not alone
You are not the only one that hurts
We always make it so hard
But you're not alone

You really came in the right time
Falling down from nowhere
The two of us through universe
A drop beneath the ocean
Forever

You and I alone
So in love we float above the night
The stars are falling so hard
From this point of wiew
All our troubles seem to fade away
Up here they all seem so small
Oh so very small