partyparty!


Aloooha!

Vackert väder, humör som stiiger i takt med en rymdraket och jag luktar moped. Så kan det gå, åkte med lellebrooor till mormor förut, firade sötmormor, 78 år! GRATTIS. Hon och kungen! Förresten, lite lustigt att åka moped när jag snart kan ta körkort kan tänkas, men iih. Det är som att åka berg och dalbana!

Nu ska jag skynda mig och duscha, traska ner till Freddielicious och hjälpa henne med maten. Även Felicia släntrar väl in efter ett tag, it will be great. Ju fler kockar desto bättre soppa? ;-) Jaja, time will tell. Jag tror det kommer bli en toppen kväll hur som helst, med tanke på alla goodies som kommer infinna sig där för att fira min bästaste bäste vän. Såå. Ses ikväll eller ni andra, have fun och ta det chiiill i dill!

PUSS!

sjukling


Stackars stackars STACKARS mig.

Min förkylning håller i sig. Varför har alltid mammor och pappor rätt.

" Chatrine, du tränade väl i fredags va? Du var väl dålig då? " säger de och spänner ögonen i mig så jag inte kan annat än att nicka lite skamset och säga "mhm..". Jaja, man lär så länge man lever. Min feber är borta i alla fall och tog mig friheten att sjukanmäla mig, eller rättare sagt mamma gjorde det och jag sov till halv tio. Skönt. Stefan höll mig sällskap. På golvet. Vad hemsk jag är, men jag insisterade på att jag skulle sova på madrass eftersom jag snorade så, men han föredrog golvet haha. Så hade en liten vakthund mellan dörren och mig inatt. ;-)

Dricker för övrigt berocca nu. Är allmänt skeptisk till diverse "läkemedel" och vitamintabletter och så vidare. Fredrika tipsade mig om en hel bunt mirakelkurer och juicer, men nae. Det enda som jag vet fungerar är alvedon, Ipren osv. Tack och lov för dessa mirakelpiller!

Nej, att jag är sjuk spelar ju faktiskt ingen roll för skolan och vissa lärare. Kan ju faktiskt inte tro att jag har någon slags ursäkt för att jag varit sjuk. Så kemiboken hämtades förut och ska dra igång en film på youtube om GLYKOLYSEN! Tjuhu!

ciao !

synd om mig


Jag är i en formsvacka nu vill jag lova. Helt utslagen har jag legat i sängen. Det är inget vidare när det är så gott som sommar utomhus! Har dock tur att jag har en helt lovely pojkvän som pysslade om mig igår när jag var som ynkligast.

Nu ska jag dock leta efter mina kvarvarande krafter, för ikväll är det grillning som står på tapeten. Inte så pjåkigt om jag får säga det själv!

PUSS


citat från teorikurs:


angående mitträck på motorvägar och motortrafikled.
motorcyklister ogillar den lösningen.

sagt av 35+ raggarböna hemmahörande i gissningsvis björneborg

" en blir ju som ett strimlat ägg om man skulle fare in i de där "

Ja, tråkigt är det sista vi har på teorikursen.

god natt!

it's a cold and it's a broken hallelujah!



Det spelar ingen roll att jag har sett det här klippet dussintals gånger.
Klumpen finns fortfarande i halsen, underläppen darrar och ögonen tåras.

Jag saknar OC.

my gift is my song


and this one's for you.

GRATTIS MIN BÄSTA VÄN PÅ 18 ÅRS-DAGEN!



just my luck


Oh, Bonjour mes amies!

Brilliant dag. Mysmorgon, lunch ute på altanen i värmen, i solen, sola med mormor, promenad med älskling och hemligt pysslande. Är ju faktiskt en liten lady som fyller 18 år på måndag. ;-)
Spinning var jag även på. Ingen hit att vara förkyld samtidigt som man trampar som en dåre. Njae.

Dagens lycka var när jag såg ett par U N D E R B A R A skor på nelly. Skulle preciiiiis klicka hem dom när jag upptäckte att "fan, finns ju bara EN storlek kvar". Hur illa var inte det? Finns tillfällen då jag verkligen förbannar mig över mina små fossingar, som egentligen inte är små, utan väldigt välutvecklade ^^, Får väl hålla på att jag lär stå stadigt på jorden i alla fall. Alltid något.

Ett annat ohno not again moment var när jag ringde upp paret Jonsson/Warström. " Ja, vi tänkte höra om du ville med till karlstad.. fast det är lite sent nu, vi är redan på väg hem.." Neej. Ville verkligen till Kd today. Grattis förresten till körkortet Olle & Mia. Jag är inte avundsjuk.

Nu ska jag fräscha till mina naglar, både på händer och fötter. Imorgon väntar teorikurs, mycket intressant och 18års firande uppe i Hultet för Arran. Tror flertalet från klassen skall dit + många fler. Så det kommer bli möcket roligt anar jag.

på återseende.

Puss

tisdag


Hellu!

Jag är farligt trött på min hemska vårsnuva. Är konstant trött och allmänt hängig. Men masade mig ner till gymet i alla fall, men självklart var passet jag ville gå på inställt. Typiskt. Fick mig faktiskt en härlig promenad till stadens ände och tillbaka hem. Väl hemma hos Stefan kikade vi på resoooor. Lovely. Vi fick ett litet ryck tidigare under dagen, gjorde smarriga räksmårgåsar och satt ute på altanen, kikade i resekataloger. Bara när vi hämtade ut dem från resebyrån och jag höll dem i handen så började magen pirra lite extra och leendet steg några snäpp. Vill verkligen utomlands. För att använda ett riktigt grovt ord från värmlandskan men ÅH VAD GÖÖÖÖÖTT det vore att komma iväg en sväng!


god natt på er!

Fredrika: Klockrent sms ;-)

a lovestruck Romeo



En grå dag, måndag. Lov.

Fredrika har lämnat mig, svider alltid lika mycket i hjärtat att veta att hon längre inte är två minuters cykeltur ifrån mig.

Jag har kört bil. Jag ska ha mitt körkort i sommar.

Jag är tung i huvudet och trött. Har kikat på Ps I love you och snyftat en skvätt.

Jag lyssnar på Romeo and Juliet med the Killers och känner mig lite gråtfärdig. Det är en sådan dag idag.
Vet inte riktigt varför, men det är härligt på något sätt. Att bara få sitta och stirra i en vägg och tänka efter lite.

När vi åt igår så frågade B & M min kusin vilka tre ord som är viktiga att vara här i livet.
- glad
- nöjd
- givmild

Väldigt bra tycker jag. Samt att vara en "bussig kamrat".

Tror det får bli en liten promenad med lite harmonisk musik nu.

På återseende!

fäjn cökel du känneth!


Filip 5 år från Stockholm:

- Chatriiiiine, pratar du svenska?
-Jaaa, det gör jag..
- Ja, men pratar inte du värmländska?
- ehh, jo.. fast det är svenska det med...
- Mattias då?

he he he

lovely



Hola!

Härligt väder. Har hunnit med en mjukglass i skärgååårn med min vänsing. Det var finfint.
Vaknade tidigt imorse på grund av att min rumskamrat för natten snarkade något så förfärligt, inga namn nämnda ;) och att solen sken igenom persiennerna. Dåligt. Fast, ganska dumt att klaga på att solen skiner in på morgonen. Är väl lite lyxigt att få vakna till det, fattades endast lite fågelkvitter så var min morgon perfekt!

love!

my friend



aloha, vilket underbaaart väder det är. Fantastiskt!

Denna långfredagen har varit alldeles superb och jag tror den kommer bli ännu bättre ikväll.
Började dagen mysigt med min karl, smuttade på lite chailatte avec mitt hembakade bröd, som blev delicious förövrigt. Fick skjuts ner till stan, kungsgatan för att vara korrekt. Fullsmäckat med motorcyklar. Fick sick-sacka mig fram till familjen Lilljas maison. Gick bra. Mötte upp kusin vitamin och kikade traditionsenligt på motorcyklarna. Det får ju inte missas. Planer för framtiden: Köpa mc med Felicia. Svarta stuprör, läckra boots, en sjukt snygg skinnjacka och ray-ban. Härligt. Fast vem kör?!

Eftersom det är lov och vår så innebär det att jag äntligen tagit tag i vårstädningen. Som det ser ut i mitt rum, det är grannt! Till och med luktar vår eftersom mina fönster fått stå öppna all day long.

Nu väntar duschen, sedan heelsen och promenad till Freddie. Uppfräschning inför kvällen, drinkblandning med mina kusiner i Marlenes nya lya väntar. Tummen upp. Sedan fortsätter vi kvällens äventyr, jag och min vänsing!

Puss!

wiieeeeeee


När jag vaknade imorse var det en känsla, inte någon bra sådan, jag bara visste att det var tråkigt väder ute.
Alldeles rätt hade jag. Kvinnlig intution?-hur det nu stavas. Hur som helst. Det var marknad här i staden och efter skolan mötte prinsen med paraflaxet upp mig. En rusch på stan avklarades så jag fick min nougat och han sina hårda karameller, sedan satte vi ned våra ändor på cafét i tingshuset. Mysigt! Efter det träffade jag Freddie & Elin. Kikade på sunglasses, inte så passande i detta väder men ooh så uppiggande! Teorikursen avklarades smärtfritt, mycket bättre än i måndags och det var stadskörning som var på tapeten. Lite läskigt att nästan hela tiden känna att jag LÄRDE mig någonting nytt. Det här är ju faktiskt konkreta kunskaper jag vet jag kommer ha användning för. Känns mycket bra!

Så nu är jag här, fri från läxor och nyduschad. Inväntar lov och Stefan som ska ta mig ut till strand.
Eftersom det kändes tomt förut och äkta naturare som jag är så gissa vad jag gjorde för en stund sen.

- Jag la mig i sängen och läste körkortsboken. Hurra! Varför inte fira läxfritt med att plugga någonting annat?
Har jag blivit besatt vid att hela tiden ha "ett måste göra". En manisk tanke på att ständigt lära mig?

Nää, behöver bara vänta några dagar tills jag förstår att det är lov. Love lov.

PUSS!

slumdog millionaire


Det är söndag. Kväll är det med för den delen. Sitter i min brors rum och tittar på slumdog millionaire. Gillar vad jag ser än så länge, bra filmat med. Intressant. Imorgon är det måndag och snart är det lov. Välförtjänt är det. Loooov.

Tillvaron är väldigt bra för tillfället. Hade dock varit perfekt om min söta pojkvän varit hos mig och myst men stackarn har blivit sjuk och ligger hemma i sin säng. Dumma Mosse. Har inte sett karln sedan i torsdags. Me don't likey. Me miss you baby!

PUSS

hata?


Såg precis en sak på msn. En person som troligtvis hejar på FBK så här i slutspelstider hette som namn någonting i stil med "Hata HV71". Samma sak med olika ramsor. Varför inte bara nöja sig med att "Hejja fram" laget man håller på istället för att börja skrika massa fula saker om det andra laget, att man "hatar" dem. Det känns ganska absurt.

Men vad vet jag, är inte något troget hockeyfans precis. Bara en liten fundering.

Nu ska jag återgå till att studera romantiken och skräckberättelser. Go Frankie's monster!

a thing called love



the good and the bad times, we've been through them all
you make me rise when I fall


naturfest


Naturfest igår, slagen hjälte idag.

Hur som helst. Kvällen startade hos Partyarran himself, blev upplockad av Louise et Olle. Väl där befann sig nästan alla av NV2s resterande killar. Härligt gäng. Härlig klass. Frisyrer fixades mixat med tacos och abba musik! Louise frisyr var klockren. Tjejen fick sitta hukad i bilen hela vägen upp till hult där kvällen fortsatte. Dock glömde jag kameran, hur lyckas jag? Men i alla fall en mycket dans mycket skratt och fick även träffa min bästa vän! En riktigt kul kväll, för att sammanfatta!

Nu väntar en en härlig dusch och sedan är jag bjuden på american pancakes hos Lillja.

- It's a beautiful, oh oh oh!