Idag är det min födelsedag!



Oh ja jaaaaa, nu är det min tur. 18 ÅR!

Hujedamig. Väcktes av samtal, SMS, väggubbar och till sist av min familj som skrålade JA MÅ HON LEVAAA! Stefan fick sig lite av en chock brevid där och jag kunde knappt öppna ögonen. Jag älskar att fylla år! Fick finfina presenter och till sist. " Chatrine, det här paketet är inte ifrån oss, det stod ute på altanen imorse" Spännande. Efter mycket slit fick jag fram den underbara presenten från ingen mindre än Fredrika, som befinner sig i Halmstad. Åh, jag blev så rörd, kunde inte hålla tillbaka darret på hakan eller tårarna. Ett riktigt fint fotoalbum med massa kort på oss under alla dessa år, tillsammans med riktigt roliga bildtexter. Love you F.

Hur som helst, nu ska jag ner och ta det piano och njuta av min dag. Är ganska mör efter att ha kört bil i 2 timmar.

Fast vem vet, kanske tar en sväng och köper något "myndigt" som jag i och för sig inte brukar, men bara för att få visa lite legitimation (a).




Var det två eller tre år sedan tjejer ;-) ?

solsting


Herregud.

Det är liksom inte ens varmt ute, det är HETT. Har jobbat 13-19,30 idag och det känns, vill jag lova. Kan ju faktiskt medge att jag är lite smått avundsjuk på alla som badar, åker med båten och är UTE. Under tiden som jag är inne, serverar glass och så vidare. Pjuh är väl dagens ord. Sedan är jag väl lite smått avundsjuk på Fredrika, Emma och Jossan som varit på Tylösand idag, varit på after beach och nu gjorde sig iordning för en partykväll i Halmstad.

Nej jag är inte bitter ;-)

MJ

GRATTIS VÄRLDENS GOASTE KUSIN!

17 år!




Väcktes imorse av min pojkvän.

" God morgon..... Michael Jackson är död..."

Lite knepigt sätt att börja dagen på, speciellt klockan halv sju på morgonen. Fick allt ett och annat att klura över när jag sedan promenerade hem i solskenet. Det bevisar ju faktiskt att alla dör. I en väldigt ung ålder med. Usch. Hemskt sådant där! Säga vad man vill om the king of pop, men musiken, som Stefan sa, finns ju i alla fall kvar, och bra är den :-)

Kom nyss hem från fröken Printz, födelsedagsfirande stod på tapeten och vi åt riktigt god grillad mat avec godaste marängtårtan till efterrätt. Inte helt fel efter en lång och hård arbetsvecka ;-)

Nu ska jag läsa klart om MJ och sedan bege mig ut!

Au revoir!

hard work work


Grattis Mattias på 16 års dagen! Oh la laa!

Om tre dagar fyller min kära kusin 17 år. Om sex dagar fyller jag 18! Tjuhuu! En måndag är väl ingen hit att fylla år på, ska göra halkbanan då och har absoluut ingen aning om vilka jag åker med. Hörde en herre som var nere idag, har dock ingen aning om vem det var. Hoppas det blir bra. Hoppas jag KÖR bra, illa om jag skulle köra ihjäl 4 personer. Usch.

Idag har dagen gått fort som tusan, promenad från strand, födelsedagssång till lillebror, körlektion, persentshopping, stek, plugg och jobb. Hujedamig. Nu kurrar det lite lagomt i magen så ska tassa ner om det finns något som faller mig i smaken denna afton, missade faktiskt BÅDE allsång på skansen och morden i midsumer idag. Huh, lite tårta lär slinka ned!

Imorgon är det jobb som gäller all day loong och kanske liten bilfärd? Den som lever får se!



au revoir!


som sjömannen älskar havet


HALMSTAD



Nu är jag hemma igen. Har ätit grillat med min familj och Stefan, andats lite värmländsk luft och känner att. Näe, jag vill inte vara här, jag vill tillbaka!

Det har varit, som ni säkert förstår, helt underbart. Åkte ner i onsdags, stressade med alla andra galna idioter på vägen. Kom fram oskadda och startade våran lilla tripp med ett besök på östra stranden, Stefan och jag. Shopping och fika hann vi med under torsdagen. Fredagen gick i ett, trasig duschslang, bussfärd och midsommarfirande ute vid Kärleken. Picknick på en gräsplätt med massa människor, midsommarstång och en tur till fiskdammen och fångade godis. Hur mysigt som helst. Kvällen fortsatte i samma härliga anda med nya trevliga människor med öppna sinnen. Me likey. Hur bra kväll som helst som slutade med en härlig promenad genom stan med min älskling.

Dagarna har i alla fall gått galet snabbt och det har varit fantastiskt. Tack Fredrika för lånet av lägenheten, det goda sällskapet och till min sötnos, för du körde som en gud och för att du är min underbaring!

Nu väntar tuffa tider, en härlig arbetsvecka väntar. Men efter regn kommer solsken och om två månader bär det av till Grekland med Stefan. MAMMA MIA!

Nu, promenad! Au revoir!

summer love



Helgen är över och skolan likaså. Jag återvänder till hösten för att gå sista året. En del är redan färdiga och oh så härligt.

Hur som helst. Har kikat och firat student i helgen. Emma hade mottagning som vi var på. Jättetrevligt och Emma sken som alltid som en sol, trots att det regnade som aldrig förr. Kvällen spenderades med fina tjejer hemma hos Freddie och vid elva snåret när de gick vidare började jag min vandrig hem. Mötte min prins och vi tog en tidig kväll!

Igår var det studentbal här i Kristinehamn. Självklart var jag där för att kika på alla ungdomar som skulle roa sig på Statt. Fann lite inspiration till min kommande balklänning men även så var det så kul att kolla på alla fina! Självklart har jag mina favoriter som var ruskigt snygga och gudomliga till och med ;-) Grattis till alla studenter i alla fall. Klara med 12 år i skolan är inte helt fy skam :D

I och med att jag har jobbat igår och idag så har det varit en lugn helg för min del. Men vad gör det? Har haft det jättetrevligt och till veckan blir det ännu bättre. Halmstad onsdag till söndag med mina 2 favoriter. Fredrika & Stefan. ♥

time to go. Au revoir!

se hur långt hon kunde gå


Tvåan är över, officiellt imorgon. Det känns helt fantastiskt. Har fått reda på alla betyg. Jag är stolt över mig själv. Trots att hela året varit det jobbigaste jag varit med om i skolväg så har det gått kanon och jag har fått precis de betygen jag siktat på och så. Mer än hälften MVG känns ganska fint måste jag medge. Sedan klarade jag målet med att få minst VG i varje kurs. Det lönar sig.

Mitt humör är strålande, jag lyssnar på Veronica Maggio för tillfället. Var lagomt yr förut. Anmälde mig till spinningen på torsdag. Åkte ner strax efter fem. Tränade lite på gymmet för att sedan se en annan instruktör komma dit. Då slog det mig att det faktiskt inte var torsdag riktigt än. Shame on me.

Hur som haver. Spenderade gårdagens kväll i Stefans stuga. Att åka båt i solnedgången med sin favorit är inte helt fel.
Det är skönt att komma iväg och mysa. Vilket vi ska göra nästa vecka. Midsommar firande i sommarstaden med stort S!


Nu tänkte jag ta mig en dusch. Studentpyssel och teoriläsning väntar ikväll. Det närmar sig ju faktiskt.

För att sammanfatta mig själv för tillfället. JAG ÄR PÅ GÅNG! Life's goood!

ljudet av ett annat hjärta


Bonjour mes amies.

Det är egentligen svårt att förklara just hur det känns nu. Så underbart att kunna slappna av utan att känna pressen av att " nej jag borde egentligen plugga nu". Vet inte hur längesedan det var som jag bara slötittade på tv och zappade runt. Härlig känsla så att säga.

Dagen spenderades i en buss. 3,5 h till Norrköping, lunch, 2h värdelös föreläsning och en rundtur på 5 minuter, 3,5h hem till Kristinehamn. Njet. Inte vidare kul, men klassen är i en klass för sig ;-) Ett härligt gäng skulle jag vilja säga!

Min krake till pojkvän har fått ett irriterat öga, därav lånar han mina glasögon " Dom passar ju alldeles utmärkt, ser ju bättre än med mina linser". Sötnos. Ett par glasögon storlek alldeles för små. :-)

För tillfället spritter det i benen. Gyllene Tider strömmar ut ur högtalarna. TYLÖ SUN! Har en känsla av att denna sommar kommer bli något utöver det vanliga. Jag fyller ju faktiskt 18 år om 25 dagar. Vet dan är kort, men natten aldrig tar slut oh ohohhhh!

Om en vecka är andra året på gymnasiet avklarat och jag är glad över att det har gått så bra som det faktiskt har gjort.
Alla stadens 90or tar studenten och jag är avundsjuuuk. Men, tror sista året kommer bli kul. Trots allt så är väl själva planeringen och allt inför student och bal väldigt roligt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Ny dag imorgon och poweryoga står på tapeten. Sedan är det helg.

Au revoir!

28 days left


long time no seen

Helgen har varit utomordentlig. Kusinmys, grillkväll och tivoli for the win. Vädret ska vi väl inte ens tala om. Underbart! Kan väl dock medge att jag kände rätt stark avundsjuka på min kära vän Fredrika igår, som befann sig på tylösand och levde livet. För tillfället var jag på väg till Drevstas fotbollsplan. För att spela brännboll. . . Pinsamt nog har jag träningsvärk från den lilla klasskampen.

Jag känner en inre ro jag inte känt på länge? Kan det bero på att alla åk 2:s prov är avslutade?! ÅHH!
Nu är det ju bara resultaten jag väntar på. Fick även reda på betyget i francais. Très bien.

En mindre kul och väldigt skrämmande sak är ju planet som försvunnit mystiskt. Huh!

En till sak. Norrköping gäller på torsdag. SMHI. Here we come.

au revoir!