le soir

I've got a date with a very lovely lady tonight.

Let's go, tonight we shall .... ?
Stefan vad är det du säger på slutet? ;-)



en tribal i körsrygga'



Jag vet inte hur mitt liv kommer bli i framtiden, inga större planer på mitt framtida yrke och så vidare.

Det enda jag vet just nu är att OM jag ska gifta mig så ska jag göra det på en vacker sommaräng med strålande solsken och en man som är helt McDreamy och att jag inte skall bli som lilla Tabita!

vitt grått svart solsken


Torsdag, veckan har gått otroligt fort - som alltid när man har kul. Gick upp i tid och avnjöt god frukost med min käre pojkvän innan han begav sig hem. Målade stolar, åt lunch och åkte sedan ner till Kristinehamns badhus. Ja, jag besökte faktiskt badhuset, trots det jag sa. Men att, jag är i behov av att lära mig crawla, bra alltså. Tycker dock jag kämpar på bra och det blir bättre och bättre. En sak jag reagerade ganska starkt på och fick mig ett litet fniss till var i alla fall när en tjej runt 14 år kläckte (damernas omklädningsrum, iklädd i bikini och var där med sina 14åriga kompisar) " jag är så fucking röksugen" Sagt och gjort, tjejerna tog på sig skor och virade en handduk omkring sig och knatade ner, till entrén för att röka ute. I skor och handduk. Tillåt mig att skratta! HA HA HA!

Smälte i alla fall händelsen och bastade med inpackning och sedan tog vi en slovish på stan, nya härliga hudkrämer inhandlades, ohh love it. Tog en fika med mor och bror på Eje's. The one and only place for perfeeeekta vita ringar!

Nu är jag lagomt sliten efter en promenad från ishallen, två kapitel i Män som hatar kvinnor och jag är fast. Åh, kommer bli spännande läsning framöver känner jag, wie! Nu är jag hungrig och skall se vad köket har att erbjuda.

au revoir!

I love it


Tjuleluu.

Oh, lov är verkligen ooonderbart! Just nu har jag mejlat iväg CV & personligt brev till mon petit ami för granskning (läs:kopiering) Den lilla latongen.

beCk / säger:

så då har mane tt nytt cv då

Som ni ser alltså. Jaja, vad har jag haft för mig såhär i början på lovet?! Inte mycket alls, vilket är schönt.
Har dock legat i och målat våra köksstolar. Vitt it is. Vilket innebär efter lite uträkning att om 6st stolar målas med grundfärg och två lager lackfärg resulterar det i att 18st stolar skall målas. Jag har ju i alla fall fixat lite att göra de närmsta dagarna, men har plöjt mig igenom 12 än så länge ;-)

Igår trotsade vi även alla sportlovsbarn och gick iväg och simmade, ingen hit och lär inte återvända dit så länge det är lov i staden. Fullt ös medvetslös var mottot där. Huh. Förresten, tog med min karl och fikade i gamla tingshuset där, cafét var möööcket fräscht, verkligen fint där! Fikat var bra, godaste morotskakan i mitt liv, gott té och perfekt sällskap! På tal om sällskap, kikade på film igår, från Stefans barndom, hoho, bättre än americas funniest home videos när lilleputten ramlade på boben! ;-)

Puss


remember?





Ohh, vilken oldie där va ;-)
Nu ska jag dyka ner i soffan med lite godsaker och kika på Bridget Jones!

PUSS

först skratten, sen de där tårarna


Åh, Håkan, underbara Håkan Hellström kommer till Örebro om en vecka. Biljetter finns kvar.
JAG VILL JAG VILL JAG VILL. Felicia, kommer du ihåg gröna lund den där regniga dagen i september för ett och ett halvt år sedan? När Håkan steg upp på scenen upphörde regnet. Är inte det magi så säg!



our last summer


Äntligen lov. Sitter i min mysiga morgonrock, är mätt och belåten, var hungrig som en varg förut och trött. En fika på eje's är inte den bästa uppladdningen innan träning, säger väl sig självt egentligen, men gott var det. Var förresten på teater sista stunden av skoldagen, missade massage, men antar att vi får igen det senare. Mina ben vill inte sitta still så tog en stadsrunda istället, Lindex har fått in fräscha vårkläder, jag vill ha vår och nya kläder. Oh, en stor fet ring skulle inte sitta fel heller. Nej, inte en sån ring.

Som sagt, riktigt trött, så ska smörja in mina vintertorra ben och måla naglarna. Vill ha bruuuna, fina händer och ljusrosa lack. Just nu är inte både och möjligt så får nöja mig med lacket, lär ju smälta in finfint till mina vinterbleka fingrar, hähä. Nejmen att, blir en lugn kväll, egentligen vill jag nog bädda ner mig nu på en gång, men ska kika på tv antar jag och kanske få lite sällskap? Den som lever får se helt enkelt.

Bon soir

what to do?


Onsdagskväll. Mitt i veckan. Jag är rastlös. Har jag möjligtvis blivit arbetsskadad från skolan? Har jag blivit så otroligt van vid att det måste ju finnas någon liten läxa någonstans som borde göras?! Förmodligen borde jag läsa lite kemi, men icke. Denna kväll är vigd åt min rastlöshet. Så har börjat rensa ur min byrå med kläder en aning. En massa gammal skit ska ut och ge plats åt nya fräscha kläder. Oh. Helt otroligt hur mycket skit jag samlar på mig under åren, vissa saker borde slängts för länge sedan, men jag är en typisk " neej inte än, kan vara bra att ha när jag ska sova" eller " tänk om det blir modernt med en vit tunnstickad knytbolero snart". Men nu är det no mercy som gäller. Allt som inte används regelbundet eller så skall ut.

Dags att sätta igång då. Fast, soffan och lite vinegum lockar ju det med :-)


snart kommer jag falla in i en mycket djup sockerkoma

isprinsessan


Efter en helt okej dag i skolan och lite té hemma så blev jag hämtad av min prins. Skridskor stod på schemat. Härlig after school syssla såhär i läxfria tider. Men naa. Då var uterinken avstängd. Vilket innebar att Stefan icke skulle åka skridskor, men hängde med mig till en minirink vid ett villaområde så jag fick åka lite skrillor. Det som kändes lite halvskumt var ju att bara jag åkte skridskor medans han hade vanliga skor på isen. Lite som om jag vore någon slags patient och han min skötare. Jag fick ju hjälp med att ta av och på skydden samt att få hjälp av med skridskorna. Kan nog sett lite speciellt ut, med tanke på min vingliga tur med på den knöggliga isen. ^^,

Jaja. Maten är i magen och nu ska jag duscha och ta kvällen.

Au revoir!

moonlight


Aloha.

Ännu en måndag och en ny skolvecka igång, sista innan lovet. Underbart. En hyffsat slapp och härlig vecka, vilket absolut inte är några fel för mig som går natur-natur. Hallelujah. Kan jag säga hur underbart det skall bli att slippa kemi nästa år?!

Hur som haver. Simmade idag, dock aldrig så jag fick någon "poäng". Inte riktigt redo för djupt vatten än om jag får uttrycka mig på det viset. Kämpade dock på riktigt bra med diverse kallsupar och andnödsflämtningar. Me don't likey crawl. Well. Får ju några veckor till att träna på. Var i alla fall sjukt trött när jag gick hem och visste att mamma kommit hem från kryssningen. Åh, tänk er, ni vill hem så fort som möjligt men benen bär inte riktigt. Så var det. Ramlade i alla fall innanför dörren och fick krama på mamma. Fick även lite vinegum, såklart, samt lite annat smått och gott. Förresten, hur länge håller en bra foundation. Med tanke på att jag fick min "förra" för 2,5 år sedan och det finns fortfarande mycket kvar i den. Så flitig användare av foundation är jag!

Kvällen kommer bli möcket bra. Med tanke på promenaden till och från Fille för att hämta min cykel tog musten ur mig så ska jag kura ner mig i soffan, plugga lite franska verb som är ändå ganska mysigt och lätt att plugga in. Sedan får det nog bli ett avsnitt av lipstick djungle & kanske lite toblerone (a). Måndagar är nog inte så pjåkiga i alla fall!


I bet it's hearts all over the world tonight


Hoppas alla har haft en lika lyckad alla (`v´) dag som jag har haft hittills.
Gick upp tidigt imorse, hjälpte mamma med håret och sa hejdå till henne. Så nu är hon på kryssning, hoppas du får det kul mami! Åkte ner till konsum för att inhandla varor till frukosten. Gick fint. Fick dock åka ner tre gånger på mindre än en kvart. Lyckat minne här. Lyckades i alla fall göra american pancakes till min sovande älskling, så han fick ett kort och lite frukost på sängen. "som glass med varma hallon". Sedan åkte han hem och jag plockade fram mina skridskor och satte mig ute på trappen och väntade i solen, sjukt härligt väder alltså! När han kom och hämtade mig hade han varit och fixat rosor till mig. Så go. Men, åkte i alla fall skridskor och det var kul plus att jag nog har en dold talang. Dock inte när det gäller crawl eftersom det gick inte vägen för mig när jag var nere och simmade förut. usch. Humöret blev dock bättre när jag såg mormors min när Mattias och jag kom dit och fikade med henne.

Nu har jag smörjt in mig och så. Ska fräscha till mig lite inför kvällen, Stefan kommer och hämtar mig vid halv åtta sedan blir det mat och mys. Känns faktiskt lite nervöst, lite som första dejten även om jag och Stefan nästan "dejtat" i två år. Men hallelujah vilka butterflies jag hade i början. Ihh!

Ska kila ner och prata lite med farmor nu, kanske få lite klädtips ;-)

with the love of their life who feel
what I feel when I'm with you

lucky is the shirt that covers your chest



Wie, så är det äntligen fredag. Hur underbart är inte det ?! Inte bara fredag, utan den 13e med. Fredrika sitter just nu i ett flygplan över Atlanten. Lite läskigt... Men det kommer gå bra!

Dagen har annars varit fäääjn. Avslutade skoldagen med friskvård och lite lekar. Nya och roliga leker. Kul! Sedan även rörlighetstester, hehe. Kilade ner och tränade lite på crosstrainern och löpbandet efter det, så nu tar jag helg med gott samvete. Även om det ser ut att bli en aktiv helg med simning och skridskoåkning, kanske till och med lite längdskidor om kylan stannar?! Det är så mysigt!

Ikväll ska jag ut till ode baltens. Felicia & Chatrine kväll på gång. Har blivit lovad Benjamin Button, manikyr och chips.
Kommer bli en fantastisk kväll + att det är ju alla hjärtansdag imorgon. Jag vet i alla fall vad jag ska skämma bort min favorit med. Ni skämmer väl bort era nära och kära lite extra imorgon hoppas jag ;-)

PUSS

i feel the adrenaline moving through my veins


Eftersom jag lånade ut min cykel till min goa' pojkvän så fick jag mig en promenad till skolan. Härligt. Det var ljust, solen skymtades till och fåglarna kvittrade. JA, de kvittrade. Mysigt. En till sak jag tänkte på när jag åkte iväg för att träna. Det var fortfarande ljust klockan 17. Det är snart vår. Oh de la ly!

Annars då. Var nere på källbygatan en snabbvisit. Efter tre pass skall tillägas. Oh jag är härlig mör. Lämnade mitt lilla kort till henne och fikade semla och té. Två halva semlor var. En hel. Ja. De kunde ju inte ligga där och ruttna medans det är in the U.S. Om jag är avundsjuk?!

nu ska jag sova snart. All alone. Kyligt men slipper ju i alla fall höra en trött liten mesig stämma som viskar ur sig " jag kan inte sova". Sötnos! Helg imooorn med, som jag längtar!

PUSS

Fredrika!


Åh, så härligt att sluta skolan för dagen. Ringde Freddie på vägen hem. Samtalade lite allmänt och pratade bland annat om alla hjärtansdag. La på 200 meter innan jag kom hem. Vad ligger det hemma då?! Jo, ett rosa kuvert adresserat till moi! Ett jättesött alla hjärtansdagkort från min underbara vän. TACK TACK TACK. Samtalet fixade upp humöret och kortet höjde humöret till toppen! Thank you my love. Ihh


Nu ska jag byta om, spinning, step och combat gäller ikväll. Roligt. Koppla bort matteprovet lite med.

PUSS

allt som livet ger


chesusees säger jag bara. Jag är riktigt mörbultad och har ont ungefär överallt. Hoho, känns att jag lever i alla fall!
Gårdagen märktes den med, riktigt seg i skolan och trött. Humöret blev bättre snabbt när jag såg vem som väntade på mig utanför skolan. Åh, riktigt härlig eftermiddag. Vilostund med farligt mycket skratt. Love love love.

Skriver arbete i skolan om Israel/Palestina konflikten och jaa, det är sjukt och hemskt att de aldrig kommer överens. Men, jag verkligen ogillar att skriva om det. Tråkigt är bara förnamnet, jag menar, det är samma saker de bråkar om hela tiden. Ohh. Inte nog med det så är det matteprov på fredag och så kemi jag ska plugga ikväll. Åh så jag längtar till lovet och helgen.

Nä, ska ta och skopa upp lite glass, tycker jag är värd det minsann ;-)

au revoir!

j'ai fait du ski


Vilken otroligt underbar dag det har varit. Strålande solsken, massa snö och framför allt, ett trevligt sällskap!
Kunde inte blivit bättre än så!

Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter, så ska skölja ur inpackningen, torka håret och krypa till kojs snart.
Hoppas jag får besök av Stefan med, I need some love from my babe.

 good night

valentine

bon soir!

åhh, har börjat pyssla nu i brist på annat. Egentligen inte, men det är mysigt. Har knåpat ihop ett litet alla (`v´) dag-kort. Faktiskt lite fint om jag får medge det själv (a). Jag tänker så här: Jag skulle bli huur glad som helst ifall jag fick ett litet homemade kort. Liksom, någon har lagt ner sin själ i ett litet kort, ett liitet litet kort. Ja, mina nära och kära vänner, nu vet ni vad jag skulle bli glad över i alla fall ;-)

Dags att bädda ner mig nu, ska ju upp i ottan imorgon, Branäs. Ska bli riktigt kul. Är dock lite oroad över bussfärden. Is + slingriga värmlandsvägar är nog ingen fin kombo.

Love you.
PUSS


the winner takes it all


En helt underbar helg. Så välbehövligt med lite vila och lite ro. Även fast det mestadels varit saker att göra hela tiden så, aah. Gooott! I fredags efter träningen, som förövrigt var härlig & jag var svimfärdig när jag kom hem, så åt vi tacos. Hungrig som en varg, så det satt fint i kistan. Stefan & jag fick dock med en liten godispåse från maxi med som vi gottade i oss. Somnade runt elva och var pigg som en mört dagen därpå. Karlstadtur och det gick bra. Stefan körde som en gud och fick med lite smått och gott hem. Lärde oss att öppna motorhuven samt byta spolarvätska mitt i allt. HAHA. Åh jag älskar oss!

Fräschade till mig och farmor, mormor & mamma fick agera lite smakråd. Söta små damer de där ;-)
Sedan plockade Stefan upp mig och det bar av till Hultet och Mias 18årsfest. Trevlig kväll, fast borta bra men hemma bäst. Så skönt att gå och lägga sig sedan måste jag säga efter en låång dag!

Nu skall jag återgå till mitt té och matteplugg. Ikväll ska jag träna!

PUSS


Luke, I'm your father


Dagen har varit god. Lite lång i skolan sådär, men gick fint. Tränade förut, sällskap med Jossan, trevligt. Step & combat blev det och det var möcket kul! Lyckades dock vrida till höger knä i någon spark tror jag ;S

Nu sitter jag här, i min brors rum. Han ligger nedbäddad i soffan under täcket och kikar på star wars. Mums på Luke Skywalker, i sina unga dagar alltså. Oh la laaa. Han, Han Solo & John Travolta i Grease = riktiga snyggingar i sina glansdagar, må jag säga! Fysikstudierna är avslutade för kvällen, det får bära eller brista imorgon på provet helt enkelt!
Ska förövrigt bli hur härligt med helg. Kommer bli en fin helg har jag en känsla av. Tacomys imorgon här hemma, Karlstad på lördag med min fina och sedan partyparty på kvällen. Finemang det!

sov gott !

och så hunden igen


Vilken otroligt goooodie dag det varit! Sovmorgon, dock ingen längre sömn för det, fixade lite frukost till Stefan, följde honom till bilskolan och önskade lycka till. Så fick mig en liten uppfriskande morgon. Bytte om och fixade mig, sedan gick jag till skolan. Flöt på som vanligt, blev hämtad av min Stefan och sedan fikade vi på eje's.

Annars har dagen ägnats åt pluggmuggande, tur att vi har en extra lektion imorn eftersom dagens fysiklektion försvann. Har en hel del funderingar angående provet. Skönt när det är över efter fredag i alla fall ;-)

Tränade förresten idag, blev upphämtad av Selma och Louise. Selma som även hon fixat körkort! Ett yoga-pass. Nyttigt för mig och mina stela ben, kommer nog hitta tillbaka dit. Efter passet utbrast Selma " nej vad säger ni, ska vi gå ut och träna på riktigt nu eller ?! " haha, sagt och gjort. Fortsatte och svettades lite mer. Gott!

Back to work!

Hejtå!

är vikten viktig?


oh de la ly säger jag bara. Kikade runt i diverse bloggar och läste om den så kallade "tjockchocken" på Jessica Simpson. Jag tycker verkligen inte att hon var tjock, jag menar. Tjejen ser frisk & sund ut. TJOCK?! Jag kan inte förstå denna uppståndelse. Hur liten ska man vara för att vara "normal" ?! En kropp à la en unge på 11 år som inte kommit in i puberteten ännu? Ganska extremt in my opinion.

Jaja. Nu ska jag ta mig en varm dusch för att sedan ägna mig åt franska, fysik och kika på prison break medans jag dricker en kopp, eller varför inte en kanna med té.

Förresten, helgen var perfekt. Som alltid när Fredrika är hemma. I miss you.
En tanke som har slagit mig ganska många gånger är att jag har varit ruskigt bortskämd med att få umgås med henne varje dag i ca 10 års tid. Luncha tillsammans och klaga över skolmaten, plugga tillsammans och gnälla över jobbiga lärare och prov. Framförallt. SKRATTA tillsammans. ♥

En sak till. Steffen, jag visste att du skulle klara det goodie!

pussss