sunday evening


Helgen går mot sitt slut och det har varit en fin helg som bjudit på Snabba Cash, Desperate Housewives, lite jobb och PA, massa mys och lite godis! Alldeles lagom sådär. Imorgon är det en ny vecka. Det går snabbt nu. Ska planera in lite små resor så tiden går ännu snabbare fram till studenten. Halmstad, Stockholm och London vill jag hinna besöka i vår. Först av allt ska jag till Branäs med skolan. Årliga friluftsdagen är på gång och i vanlig ordning är det en skidresa som gäller. Will be fun!

Men först och främst, söndagsmys med twilight, film och goding!


Friday's Surprise



Denna underbara rosen och det fina paketet upptäckte jag på min säng igår efter skolan.
Det fick mina läppar att trotsa tyngdlagen väldigt mycket och ännu mer när jag insåg att detta var från min fina fina pojkvän och att hans lustiga ursäkt för att låna min hemnyckel när jag var i skolan inte alls var för att han "glömde jobbnycklarna". Alldeles för mycket för lilla mig. Jag älskar dig, S.


huvud, axlar, knä och tå



Jag kom precis hem från träningen. Idag har varit en lång, lååång dag. Uppstigning sju. No mercy. Skolan började jag klockan 8:20. Inte min kopp té. Jag slutade skoldagen 15:50. Apelsin, kaffe och choklad var mitt mellanmål innan jag begav mig ut i friska luften mot galaxen. Om luften var frisk, var som att komma ut från tre månaders ide i en gammal grotta. Härlig känsla med kyla och vindar! Träningen jag skulle på var schlagerarcade, som var inställd, istället blev det core. Mmm, träningsvärken från igår byggs på ytterligare, GÖTT ;)

Så nu ska jag bädda ner mig i min gosigossäng och läsa lite twilight, kanske se något DH avsnitt och hoppas att min fina kommer hit och fikar biskvi med mig!

Puss

lovestory



Jag sitter här och ler.
Inte för att det är någon smickrande bild.
Nej, för att jag blir så glad av min fina och jag tycker bilden visar det ganska bra.


desperate housewives


Good night!

En god och ganska het middag har avnjutits med min mor och bror. Det känns som det brinner i munnen på mig. Var iväg och kikade på balklänningar med världens bästa Louise förut. Vi kilade ner till en liten godisbod i Degerfors och köpte med godis hem. Carsnacks. Nu är sköönaste skjortan på, de gråa mysbyxorna sitter härligt på höfterna och mina älskade sockor ska jag leta upp nu. Resten av kvällen spenderar jag framför DH i soffan med mamma och en påse lantchips. Möjligen lite trocadero att skölja ner det hela med. Perfekt fredagsmys om ni frågar mig!


new love in town


Just nu inväntar jag fredagen, ska bli skönt med helg trots att veckan inte varit allt för stressig. Min pappa befinner sig i Sälen med ett gäng kamrater, min mamma jobbar och min bror sitter inne på sitt rum och dunkar musik. När katterna är borta dansar råttorna på bordet. Nej, så farligt är det inte. Vi har lagat middag, homemade mos och fiskpinnar. Mos är en favorit och fiskpinnar var det flera år sedan jag åt, smaskigt hur som helst. Jag tappade upp ett bad till mig själv och upptäckte till min förfasan att vi hade varken badsalt eller badskum. Behöver inhandlas. När jag låg där i badet och försökte reglera temperaturen samtidigt som jag blev allt mer irriterad över att det var alldeles för varmt så kom jag att tänka på katastrofen i Haiti. Där låg jag i mitt badkar, mätt, och reglerade temperaturen med fötterna och hade mage att bli irriterad på att det var för varmt och att jag inte kunde lyxa till min torsdagskväll med badskum. Jag skämdes över mig själv.

 

 


good night


Rutiner de två senaste dagarna, skola, mat, plugg, skidor, dusch, plugg, mat. Denna kväll skall dock få avslutas med lite romance à la Edward och Isabella.

När jag kämpade mig runt i skidspåret tänkte jag på en enda sak. Det är inte kul att åka skidor ensam.

Förövrigt så är jag sugen på att resa till London senare i vår. Och då menar jag riktigt sugen. Mina två F, känn er manade.

 

sov gott!


gravity is letting go of me tonight


Spinningen är avklarad, pappa är nyklippt, maten är uppäten och duschen väntar. Imorgon är det måndag och istället för att sucka och önska att helgen vore längre ska jag från och med nu anamma vad spinninginstruktören, som förövrigt är grym, sa ; .. i väntan på en ny, härlig vecka. Så är det. Så jag skall strax bege mig ut till strand och min pojkvän för lite filmmys i väntan på denna nya härliga vecka. Hoppas ni får en fin kväll!

 

 


your true colours



Min fina pojkvän och jag har varit tillsammans i 2,5 år. Två och ett halvt år. Jag och min mamma pratade lite om det igår och konstaterade att "honom ska du hålla hårt i Chatrine, sådana fina killar växer inte på träd". Det är jag mycket väl medveten om och jag uppskattar verkligen min fina så otroligt mycket. Inte nog med att han är oerhört omtänksam och klok så är han även den snyggaste jag vet. Han får mig att kikna av skratt och finns där som en trygg klippa när någonting är svårt. Han är min pojkvän och min bästa vän. Sådana växer inte på träd.


I see your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours are beautiful


sommaren snurrar fort men vi bara snöar bort

Nu har skolan kommit igång igen efter ett långt, välbehövligt och skönt lov! Min fina Fredrika var hemma från Halmstad, så mycket tid har spenderats med henne, vilket jag uppskattar! Like the good old days.

I skolan känns allting fint, nya kurser har startat. Religion, fysik breddning samt biologi breddning och imorgon startar natur & friluftsliv B. Känns som det kommer bli en fin vår. Vi har redan planerat att vi ska ha temafester varannan vecka. Förhoppningsvis kommer det lyckas men hur som helst trivs jag tiptop i min klass och nu är det inte långt kvar. Tänkte skriva att jag ska njuta varje dag fram till studenten, men det vet jag att jag verkligen inte kommer göra. Däremot satt jag och dregglade över världskartan som var nere på historielektionen. Jag vill ut och resa. Jag vill uppleva nya platser och nya kulturer. Åh..


au revoir ;)


dagens sanning

Jag citerar Blondinbellas inlägg:

"Det är så lustigt det där att vi tjejer alltid går före med bestämda steg på Ikea med en blick som liknar när ett lejon spanar på savannen, ni vet med halvöppna stirrandes ögon som letar efter ett byte och killen hänger efter bakom och flippar på mobilen.. "

Min pojkvän svarar:
HAHAHAHA! jaaaa...som i alla andra affärermed





simply the best



 

Ni är dom finaste, klokaste, roligaste och klumpigaste personer jag känner.

Simply the best.

Ily


ge mig


Sofi Fahrmans hår. Och garderob...



boys boys boys


Hoho!

Igår var det Olles födelsedag och det firade vi med en överraskningsfest! Louise hade fixat och donat med mat, musik och farligt god tårta och lyckades fixa en fantastisk kväll! Lite kaosartat innan födelsedagsbarnet infann sig på plats och festen kunde börja, men riktigt kul var det i de panikfyllda minuterna ;) Kvällen hos Louise var riktigt bra och hans födelsedagspresent från oss gick laget runt och alla fick sig en tequilashot. Punkt där. Färden gick vidare mot mastis där vi sedan dansade natten lång. Eller i alla fall tills de stängde när jag & min vapendragare kilade hem till henne och somnade så sött med vissa spänningsavbrott, haha! Imorse dukade hon upp frukost på sängen till mig och om det var gott med té, juice, rostat bröd och chips. Love!


higher


Imorgon blir en fullspäckad dag! I alla fall enligt lovkriterier. Handling med farmor står på schemat samt en fika med Louise. Lite träning ska väl kunna pressas in, men det beror väl på ;)

Höll på att glömma... H&M the Garden Collection. Nam nam. Så mycket fina kläder, oh, vill ha vår nu. TACK!

soon

ska jag på middag hos denna filur, also know as my precious!


melody of life - beach '10


Sofi Fahrman


en kall dag


i will come to you



Äntligen, var nere på smycka förut och bytte mitt fina T.S armband jag fick i julklapp av min skatt, nu är det inte längre för stort och berlockerna sitter där de ska så nu kan jag äntligen använda det. Mycket fint.

Ska ut och trotsa kylan igen och skjutsa min bror till frisören. Efter det ska jag låsa fast mig i köksbordet med mitt PA. Måste. Komma. Igång. Fast någonting jag verkligen ska komma igång med ikväll är träningen, ska bli skönt att komma igång med rutinerna igen. Även fast skolan nästa vecka inte lockar särskilt mycket så vet jag att det är sista terminen på Brogårdsskolan. ;)


saturday night fever


Bonjour!


Dagen har lunkat framåt i ett makligt tempo. Lååång sovmorgon tog jag & Stefan, därefter tog jag en låååång förmiddagsavslappning, vilket innebar att jag inte gjorde någonting vettigt. Försökte mig i alla fall på lite PA. Jag har någon mental spärr gällande detta arbete alltså. Not good. Antar att jag kommer igång när jag får lite press på mig. Vilket får mig att tänka på drömmen jag hade inatt - gällande studenten. Jag hade inte någon klänning, utan fick rota runt bland mina gamla, vita klänningar. Mina naglar såg hemska ut och studentmössan, huh, det var en sådan här solskärm, den var öppen mitt uppe på huvudet. Snacka om att jag vaknade skakis. Usch & fy. Men nu mina vänner som går i årskurs tre på gymnasiet, det är inte långt kvar nu...

Ikväll blir en lugn och trevlig kväll förmodar jag, monopolspel står på schemat hemma hos Lilljan med tillhörande boyfriends. Jag har ett fasansfullt sug efter physalis så ska styra stegen till maxi, blir en lagom vinterpromenad.

Chatrine

2010


Det nya året är här och det gamla avslutades på ett fint och lugnt sätt. Trerätters hemma hos min bästa vän med våra pojkvänner, en utsökt middag även fast efterrätten blev något bränd, haha. Klockan tickade iväg mot tolvslaget och vi begav oss upp till Hultet där det var fest! Kul att det finns människor som tar tag i saker och ställer till med festligheter, uppskattas! Däruppe firade jag in det nya året med min finaste skatt och fina vänner. Efter ett tag åkte jag hem med Stefan som skulle upp och jobba sju imorse och tro mig, det var skönt att komma hem till tidigt och krypa ned under ett varmt täcke! Lång sovmorgon tog jag idag, gick upp när S kom hem på lunch, härligt!

Nu ska jag krypa ned i sängen och kika på Californication, en perfekt syssla en dag som denna!

Hoppas ert nyår var till belåtenhet =)