blackjack


Jag lever. Vilket är ett under. I fredags var jag två meter ifrån att smälla ett rådjur med bilen. usch och fy. Skakade som ett asplöv när jag körde vidare hem. Var dock en riktigt trevlig kväll hos Fredrika!

Igår var det loppisinvigning ute vid kasinot och självklart var jag där. Till sällskap hade jag Louise, Selma och Emina. Lyckad förmiddag med fina fynd. Kvällen spenderades hos Olle i skärgården. Älskaar det huset alltså! Riktigt trevlia människor förgyllde kvällen som för övrigt slutade efter en kvart på mastis. Hann med att vinna singstar med Julia. Kommer dock inte ihåg vilken låt?! Hjälp. Kan väl säga så mycket som att jag ramlade gatan fram igårkväll och som tur var hade jag min fina vän vid min sida hela tiden som är otroligt tålmodig.

Fick en pigtittare av min farmor idag. Jättefin. Kommer bli even more beautiful när jag är klar med den. Den ska vitmålas och spegeln ska bytas. Oh. Så nu ska jag sätta mig i solen och slipa. Härligt. Jag vill byta min naturlinje till typ, hemslöjd eller hantverk.

felicia. Kom hem!


jag saknar picnic på stranden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback