you make me smile


heey oh !

Finafisken, primaballerina dag today, strålande humör, bra lektioner och allt sådant. Ett plus var att Stefan " jag har tight röv "Ferarri kom och mötte mig idag après l'école. Mon petit ami ♥
Vilade ett tag, fikade och tog en sväng till stan, självklart även lite mordk. Cyklade ner och tränade sen, var ganska kul, bra mycket jobbigare igår, men var kanske tur det !

Imorgon hoppas jag på en lika bra dag, om inte bättre. Tänkte ta och besöka mormor och farmor, kanske fixa med lite fika, eller varför inte baka hos dom ? Skulle dom små damerna säkert uppskatta :-)

En negativ grej, dagens i-landsproblem :
Jag tror jag bor i Kristinehamns mest mopedtrafikerade korsning.
Alldeles nedanför Stenstalidskolan, samt Bygget. Underbart att ha nära till två skolor i hela sitt liv, absolut.
Men. Alla dessa moped-galningar. Det är ju inte för inte det är ett fyrvägs stopp här menar jag, men som om någon av dessa 15 åringar skulle bry sig om det ? Nepp. Men det värsta av allt är nog LJUDET, fy tusan, jag menar, det låter flera hundrameter innan åbäket ens är i närheten av korsningen, sedan ska den förbi här, och nej. Mopeden åker inte så fort som den borde med det ljudet, icke icke.. Den sniglar förbi i 2 km/h. Så jag hör alltså allt hemskt ljud i evigheter.

Sedan har jag en helt sjukt tokig granne, för att inte nämna några namn så kallar vi grannen för apornas kusin , en liten ledtråd till mina nära och kära som förstår mig. Kör som en idiotaa! Usch och fy.

Sedan, lunchtid på vardagar = big no no att vistas utomhus. Det är då alla elever på stenstalid går/springer/cyklar ner till konsum för att inhandla diverse medel för att hjälpa till att bättra på sockerkoman. Då är det inga regler som gäller, djungels lag så att säga. Dom är som djur. Ska allt ta ett snack med kommunen, ska införskaffa farthinder så man vågar vista sig utomhus under denna rusningstrafik.

Godnatt





Kommentarer
Postat av: felicia

vet jag möjligtvis lite för väl vem apornas kusin är?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback