masters of the sea


Bonjour mes amies!

Kom nyss hem från min mormor, var där och fikade en sväng. Det är synd att det blir så mycket annat om dagarna, plugg, hem, träna, vila osv, så det blir inte så mycket besök där samt hos farmor under terminen. Får passa på när tid finns helt enkelt !

Har tänkt spendera resten av dagen med lite pluggande, måste verkligen ta tag i det så jag hänger med från början, annars blir det riktigt körigt. Så det innebär alltså att göra de 7 kvarvarande kemi-instuderingsfrågorna samt läsa hela första kapitlet, läsa igenom kapitlet om optik i fysiken samt att träna in glosor. Vilken god kväll. Hade varit skönt att komma iväg och träna, men nej...  Är förresten ganska så avundsjuk på Emma & Jossans projektarbete, Åhhh. Tänk vad kul. Vad får jag göra som PA i trean tro ? Studera bakterieodlingar och skriva uppsats om det ? Usch, något bra & roligt ni vet man kan göra ? Kan ju vara bra att ha lite att klura på inför nästa år  !

Imorgon är det äntligen fredag, så underbart ! Då är det en låång skoldag och på kvällen "personalfest". Den stora frågan är såklart, vad tar man på sig ?

ha det fint !
 / chatrine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback